Ηλίας Ψινάκης: Σε αποκριάτικο party με την Έλενα Ράπτη και η μεταμφίεση που διάλεξε!

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς φρόντισε να την περάσει όπως της αρμόζει ο Ηλίας Ψινάκης. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα βρέθηκε σε αποκριάτικο party και φυσικά δεν παρέλειψε να μπει στο κλίμα φορώντας μία μάσκα! Ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram σημειώνοντας ότι είναι ο “κερατάς” της παρέας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του party ήταν και η βουλευτής Έλενα Ράπτη. Οι δυο τους είναι από τους πιο λαμπερούς ανθρώπους της πολιτικής σκηνής του τόπου αφού απασχολούν παράλληλα και την showbiz. Ένα ακόμα κοινό είναι ότι αγωνίζονται με το ίδιο πάθος για αυτό που έχουν αναλάβει.

Πριν από λίγες μέρες, ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχτηκε ο ίδιος τους πρώτους πρόσφυγες που έφτασαν στην εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέα όπου και θα φιλοξενηθούν μέχρι το καλοκαίρι. Είναι πάντα δυναμικός και ενεργός στις ανάγκες του Δήμου αλλά δεν σταματά και να απολαμβάνει όμορφες προσωπικές στιγμές. Από εκεί άλλωστε αντλεί και την ενέργεια να κάνει ακόμα σπουδαιότερα πράγματα για τους δημότες του αλλά και για όσους έχουν ανάγκη.

Read More

And More