Ηλίας Ψινάκης: Στο πλευρό των λιμενικών που καθαρίζουν τη θάλασσα από την πετρελαιοκηλίδα

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ανάμεσα σε αυτούς που παρακολουθούν με αγωνία τις εργασίες απορρύπανσης και τα σημεία, όπου έχει επεκταθεί η πετρελαιοκηλίδα. Βρέθηκε μάλιστα στην αυτοψία που έγινε στο σημείο όπου ναυάγησε το «Αγία Ζώνη II». Το πλήγμα για τις τοπικές κοινωνίες από τη ρύπανση είναι τεράστιο και ο δήμαρχος Μαραθώνα ξέρει ότι το λιμενικό κααταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό στέκεται στo πλευρό τους και φρόντισε να τους ευχαριστήσει με ένα post στο instagram.

Με μερικά από τα παιδιά, τους αφανείς ήρωες του λιμενικού, που εργάζονται σκληρά για να αποκαταστήσουν την περιβαλλοντική καταστροφή που προκλήθηκε από αυτό το ηλίθιο σαπιοκάραβο που βυθίστηκε στο Σαρωνικό”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίες όπου ποζάρει με κλιμάκιο της ηγεσίας του λιμενικού Σώματος.

Με μερικά από τα παιδιά, τους αφανείς ήρωες του λιμενικού, που εργάζονται σκληρά για να αποκαταστήσουν την περιβαλλοντική καταστροφή που προκλήθηκε από αυτό το ηλίθιο σαπιοκάραβο που βυθίστηκε στο Σαρωνικό. Θέλω να τους εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου σαν ένας απλός Έλληνας πολίτης που αγαπάει τη χώρα του και το περιβάλλον #amphictyonyofancientgreekcities #peiraias #Greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis – Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Read More

And More