Ηλίας Βρεττός: Βραδινή έξοδος με τη μαμά του!

Στο Anodos διασκέδασε ο Ηλίας Βρεττός το βράδυ του Σαββάτου. Ο τραγουδιστής απόλαυσε την πρεμιέρα των Onirama με τον Χρήστο Κυριαζή και τους Stereo Soul. Φυσικά, η παρουσία του έγινε αντιληπτή από τον frontman του δυναμικού συγκροτήματος, Θοδωρή Μαραντίνη που του έδωσε μάλιστα και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Ο Ηλίας όμως δεν πέρασε απαρατήρητος από τα φωτογραφικά φλας και για έναν ακόμα λόγο. Συνοδευόταν από την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής του, τη μαμά του. Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και ειδικά στη γλυκιά μαμά του στην οποία μοιάζει πολύ. Δεν είναι λίγες και οι φορές που έχει μοιραστεί οικογενειακές φωτογραφίες στα social media του.



Ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν: “Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη από τη μαμά μου γιατί δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο μου από το Τμήμα Μάρκετινγκ και Οικονομικών στην ΑΣΟΕΕ. Χρωστάω επτά μαθήματα αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω ούτε τον χρόνο αλλά ούτε και καθαρό μυαλό για να τα δώσω. Έχω βάλει, όμως, στόχο να το πάρω σύντομα, επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες. Συγνώμη μαμά!”

Read More

And More