Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μας δείχνει πως περνά τα βράδια της στην Αμερική!

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η τηλεοπτική “Βάσω” από την σειρά “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” – κατά κόσμον Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – και απολαμβάνει όμορφες στιγμές αγκαλιά με τον αγαπημένο της Πάνο Βλάχο. Το ζευγάρι μετά το τέλος των γυρισμάτων στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, έφυγαν για Αμερική και περνούν τέλεια.

Η Ιωάννα, μάλιστα, απολαμβάνει την κάθε στιγμή στο νέο προορισμό της και δεν σταματά να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες με αγαπημένα σημεία της περιοχής. Αξιοθέατα, μεγάλα πάρκα, αλλά και χαλαρές βόλτες στη φύση, ενώ τώρα μας έδωσε και μια “γεύση” από το πώς περνά τα βράδια της στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα, οι επαγγελματικές δραστηριότητες των δύο ηθοποιών είναι πολλές, αφού δεν έφυγαν από την Ελλάδα χωρίς στόχο, είχαν προετοιμάσει το έδαφος για να μετακομίσουν και είχαν ενημερωθεί για τα εκεί καλλιτεχνικά δρώμενα από Έλληνες συναδέλφους τους. Παρακολουθούν σεμινάρια υποκριτικής και πρόσφατα απέκτησαν παραγωγό στο Λος Άντζελες, νοίκιασαν σπίτι στην Καλιφόρνια, ενώ μετά από συμμετοχή που έκαναν σε διάφορα κάστινγκ θα πάρουν μέρος σε σίριαλ στην αμερικανική τηλεόραση. Ενώ, πρόσφατα κυκλοφόρησαν και δημοσιεύματα πως το ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί, κάτι όμως που δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη οι ίδιοι…



Read More

And More