Ιωσήφ Μαρινάκης: Οι βόλτες με το σκάφος και όσα είπε για το γάμο του με την Χρύσα Καλπάκη!

Με όργανα, χορό, απρόοπτα και εκπλήξεις έγινε ο γάμος του Ιωσήφ Μαρινάκη και της Χρύσας Καλπάκη στην Κρήτη (δες εδώ φωτογραφίες). Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά έχοντας στο πλευρό του όλους τους αγαπημένους του φίλους.

Λίγο μετά την όμορφη τελετή και το τρικούβερτο γλέντι, η Χρύσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πρώτα της συναισθήματα. Το ίδιο έκανε και ο Ιωσή λίγες ώρες αργότερα.

Just married! Σας ευχαριστουμε ολους εσας , που αγαπαμε και που μας αγαπατε ,που μας τιμησατε στη χαρα μας! Σας ευχαριστουμε απο καρδιας! Εναν εναν! Οπως και ολους εσας για τις ευχες σας!!! Καθως επισης και την λατρεμενη μου φιλη @zairacollection που “στολισε” τα ονειρα μας και τον φιλο μου τον @giorgos.kanatakis για το κτημα @chaniasocialevents που φιλοξενησε τοσο υπεροχα εμας και τους αγαπημενους μας φιλους! Και στα δικα σας! #justmarried #thankyouall #crete @zairacollection @giorgos.kanatakis!Κουμπαροι! Σας αγαπαμε!!@officialaslanidoumelina @konidi @zkgmtzsotenet.gr_ @sylvanarizou @nancyspyrakou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Iosif Marinakis (@iosifmarinakis) στις


Το ζευγάρι ξεκίνησε το μήνα του μέλιτος στην αγαπημένη του Κρήτη έχοντας παρέα κάποιους από τους αγαπημένους του φίλους που ήταν και στο γάμο. Ο ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία από τις σκαφάτες βόλτες τους στην οποία δείχνει να είναι ολύ χαρούμενος.

Read More

And More