Ηρώ Μανέ: Σπάνια κοσμική εμφάνιση με τον γοητευτικό σύζυγό της!

Από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης είναι η Ηρώ Μανέ. Αν και είναι ιδιαιτερα επιτυχημένη και δημοφιλής, την βλέπουμε σπάνια σε δημόσιες εμφανίσεις. Ειδικά να συνοδεύεται από τον σύζυγό της! Σε μία τέτοια την συνάντησε και το TLIFE το βράδυ της Πέμπτης. Το ζευγάρι παρακολούθησε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την “Ασκητική”.

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές παρουσιάστηκε για μία μοναδική φορά στον εμβληματικό χώρο του Ηρωδείου, στο πλαίσιο της 60ης επετείου – Έτος Ν.Καζαντζάκη 2017.

Ο γάμος τους μετράει σχεδόν 20 χρόνια, όσο είναι δηλαδή σε ηλικία και η κούκλα κόρη τους Φαίδρα. Η οικογένειά τους είναι το πιο δυνατό κομμάτι της ζωής τους κι αυτό φαίνεται ακόμα κι από τις ελάχιστες εμφαν’ισεις τους πόσο δεμένοι είναι.

Σε παλαιότερη συνέντευξη στην εκπομπή Join Us, η Ηρώ Μανέ είχε αποκαλύψει : “Είναι λίγο ασυνήθιστο στις μέρες μας που αντέχει ο γάμος μας. Δεν με φοβίζει που ακούω για χωρισμούς. Αφού είναι κομμάτι της ζωής μας. Με τρομοκρατούν οι σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, όχι τα διαζύγια. Οτιδήποτε είναι μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτισμού είναι πολύ καλύτερο. Πρέπει δύο γονείς που δεν τα βρίσκουν και δεν ταιριάζουν να πηγαίνουν στο επόμενο βήμα. Η αμοιβαία εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και ο χώρος, να αφήνεις δηλαδή τον άλλο να ανασαίνει κρατάει μία υγιή σχέση. Αν ο σύντροφός μου δεν είχε απόλυτη γνώση του τι συμβαίνει, ότι αυτή η δουλειά που κάνω δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλιώς δεν θα μπορούσα να ανασάνω, να αναπνεύσω. Και αν καταπιέζεσαι θες να πεις φτου ξελευθερία και να πας παρακάτω. Ο άντρας μου αγαπάει το χώρο μας και το καταλαβαίνει. Έχει μεγάλη ψυχή και βλέπει τα πάντα με θετικό τρόπο. “

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More