Ηρώ Σαΐα: Live εμφάνιση στην Τεχνόπολις, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Είναι στα καλύτερά της και φαίνεται. Η σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου, Ηρώ Σαΐα διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει τις live εμφανίσεις. Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε στην Τεχνόπολις στο Γκάζι και τραγούδησε στη συναυλία αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου.

Στα μέσα του Ιούνη, η Ηρώ έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά στο Καλλιμάρμαρο και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας (δες εδώ)… Και τώρα επέλεξε ένα λευκό αέρινο φόρεμα που άφηνε να φανεί αρκετά η προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Όσο για τον σύζυγό της, περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008 και μετά από τρία χρόνια σχέσης παντρεύτηκε σε ένα εκκλησάκι στη Βάρκιζα… Και τώρα αυτή εγκυμοσύνη ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Να σου θυμίσω, ότι ο Σταύρος Ξαρχάκος έχει μια κόρη από άλλο γάμο, την Πανδώρα Ξαρχάκου, που ασχολείται με την σκηνοθεσία και την υποκριτική.

Η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης πάντως έγινε αρχικά γνωστή από τον ίδιο τον συνθέτη, ο οποίος το αποκάλυψε σε άνθρωπο από το περιβάλλον του…


Read More

And More