Ισαβέλλα Δάρρα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την άλλοτε Μις Ευρώπη!

Η Ισαβέλλα Δάρρα υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, ενώ πριν από 19 χρόνια στέφθηκε “Μις Ευρώπη” κι έκανε την χώρα μας περήφανη. H Iσαβέλλα τα τελευταία χρόνια είναι εξαφανισμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει παντρευτεί τον Κωνσταντίνο Θεοφίλου, γιο του γνωστού µουσικού παραγωγού Αχιλλέα Θεοφίλου, πρώην συζύγου της Χαρούλας Αλεξίου. Μαζί έχουν έναν 11χρονο γιο, τον Αχιλλέα και κρατούν χαμηλό προφίλ.

“Αν και έχω κάποιες προτάσεις, δεν έχω ασχοληθεί, γιατί οικονοµικά δεν ήταν αξιόλογες… ∆εν µου λείπουν τα ‘‘φώτα’’. Ήθελα να φύγω από το µόντελινγκ. Ήμουν πάντα χαµηλών τόνων. Με ενόχλησε ότι κλείστηκα στο σπίτι µου για 10 χρόνια, αλλά όχι γιατί ήµουν εκτός επαγγέλµατος. Ήταν επιλογή µου να είµαι δίπλα στο παιδί µου. Ήθελα να δώσω στον Αχιλλέα ό,τι καλύτερο. Είναι δύσκολο όταν απέχεις τόσα χρόνια να ξαναπροσαρµοστείς σε αυτούς τους ρυθµούς”, είχε δηλώσει σε περσινή της συνέντευξη.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε fashion event, καθώς συναντήθηκε με παλιές φίλες από τον χώρο του modeling και της παρουσίασης.

Τώρα που µεγάλωσε ο γιος της Αχιλλέας και έχει και εκείνος τις δικές του δραστηριότητες, η Ισαβέλλα, η οποία µιλάει πέντε γλώσσες και είναι πτυχιούχος πιάνου, έχει αφοσιωθεί σε µία άλλη µεγάλη της αγάπη, τη µουσική. Παραδίδει µαθήµατα πιάνου, µε το οποίο ασχολείται από τότε που ήταν τεσσάρων ετών και η ζωή της είναι πολύ ήρεμη.


Τίνα Αλαμάνου,VEGAS, Στελίνα Φάϊς,Σαμ Φάϊς

Read More

And More