All day Christmas spirit στην φωλιά της Μαύρης Πάπιας! 5+1 λόγοι για να κάνεις Χριστούγεννα στο Black Duck

Υπάρχουν πάντα άπειροι λόγοι για να βολτάρεις στο κέντρο της Αθήνας. Πόσο μάλλον όταν είναι στολισμένο για τα Χριστούγεννα, που το παραμύθι της πιο μαγικής γιορτής του χρόνου ζωντανεύει και μάλιστα με τον πιο ωραίο τρόπο… Δεν είναι μόνο ότι θα συναντήσεις φώτα παντού, πολύχρωμα στολίδια, μουσικές, ζεστό σαλέπι να σε περιμένει όσο περπατάς στον παγωμένο Δεκέμβρη και σκηνικά που μοιάζουν βγαλμένα από άλλη εποχή (όλα αυτά βέβαια αν έχεις την καλή διάθεση να ονειροπολείς και να βλέπεις θετικά τα πράγματα), αλλά θα δεις και τους ανθρώπους να φορούν το μεγαλύτερό τους χαμόγελο και να έχουν το πιο αισιόδοξο βλέμμα, εκείνο που καμιά φορά κάνει τους μεγάλους να μοιάζουν με μικρά παιδιά.

Bόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Η θερμοκρασία έπεσε, οι δρόμοι στολίστηκαν, τα καταστήματα ζωντάνεψαν… το κέντρο της Αθήνας χαμογελάει. Και αυτός είναι ένας από τους έξι λόγους για να περάσεις τις γιορτινές μέρες στο Black Duck Multiplarte, αφού βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Γιατί όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μαζί με όλα τα υπόλοιπα στο όμορφο και ιστορικό κέντρο, ζωηρεύουν και τα σκανδαλιάρικα μαύρα παπιά στην αρχή της Χρήστου Λαδά!

Ο πρώτος αχνιστός καφές της ημέρας μαζί με ένα εορταστικό γλυκό, ένα διάλλειμα από τη δουλειά για brunch, ένα aperitif μετά τα πρώτα ψώνια των Χριστουγέννων κι ένα cocktail μετά το θέατρο… όλα έχουν ένα κοινό σημείο συνάντησης, το Black Duck! Οι μαύρες πάπιες του ξέρουν πλέον πώς να μας μεταφέρουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα του Δεκεμβρίου μέσα στη φιλόξενη φωλιά τους.

Xριστουγεννιάτικο μενού για κάθε γευστική προτίμηση
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τις γιορτές, στο σπίτι της Μαύρης Πάπιας από τις 10.00 το πρωί υπάρχει ένα ολοκληρωμένο snack και brunch μενού μέχρι αργά το απόγευμα, με ομελέτες, ιδιαίτερα sandwiches, σούπες, πίτες και γλυκά! Το μενού αυτό, διαδέχονται πιάτα ημέρας και χορταστικές επιλογές γεύσεων που «μυρίζουν» Χριστούγεννα, συνοδευόμενες από εκλεκτές προτάσεις, όπως ένα αρωματικό ζεστό κρασί με μπαχαρικά.
Δεν γίνεται άδικα λόγος για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς της Μαύρης Πάπιας, τα οποία έχουν γίνει πια παράδοση στην Χρήστου Λαδά. Αναμενόμενο λοιπόν και φέτος, να περάσετε παρέα με τους αγαπημένους σας φίλους και θαμώνες του Black Duck τα Χριστούγεννα και να υποδεχτείτε κεφάτοι κι αισιόδοξοι το 2018. Στα ρεβεγιόν θα πρωταγωνιστεί ένα ευφάνταστο ειδικό μενού, με πληθώρα επιλογών μεσογειακής κουζίνας και ελληνικές πρώτες ύλες, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Fine drinking
Η μαύρη πάπια ξέρει κι από καλό αλκοόλ. Το μενού συμπληρώνει μια πλούσια λίστα κρασιών, με έμφαση στις ελληνικές ετικέτες και απολαυστικά κοκτέιλ. Οι επιλογές στις ετικέτες ποτών είναι άπειρες. Η προσεγμένη κάβα, τα κοκτέιλ με επώνυμα συστατικά βάσης και μια εκτενή λίστα από κρασιά σε φιάλη αλλά κυρίως σε ποτήρι από ελληνικό αμπελώνα σε περιμένουν. Ακόμη και ο πιο απαιτητικός μπαρόβιος θα βρει αρκετές premium ετικέτες από όλα τα είδη αλκοόλ. Και φυσικά μην παραλείψεις να γευτείς αυτές τις κρύες μέρες, το ζεστό κρασί του BD.
Εκθέσεις και bazaar στο Black Duck
Δεν είναι όμως μόνο αυτά, που κάνουν τον ιδιαίτερο αυτό πολυχώρο, ξεχωριστό. Όλη την περίοδο των γιορτών, στην γκαλερί του Black Duck Multiplarte, οργανώνεται έκθεση έργων τέχνης σε πολύ προσιτές τιμές καθώς και bazaar με πολύ όμορφα κοσμήματα Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, ζωγραφισμένα διακοσμητικά δέντρα και χριστουγεννιάτικα στολίδια, πρωτότυπες κρεμάστρες και διακοσμητικά αντικείμενα, εντυπωσιακά φωτιστικά, κασκόλ, μαρμελάδες με φρούτα από τους κήπους της μαύρης πάπιας και μοναδικά κεριά. Ιδανικά δώρα υψηλής αισθητικής, αλλά χαμηλού κόστους. Και τι καλύτερο από το να συνδυάζεις τη χριστουγεννιάτικη βόλτα σου με την τέχνη αλλά και με πρωτότυπες αγορές…
Ιδιαίτερες μουσικές για την πιο τέλεια ατμόσφαιρα

Αυτό που χαρακτηρίζει το Black Duck και την οικεία του ατμόσφαιρα είναι η μουσική του. Τη διασκέδαση στα ρεβεγιόν, οι μαύρες πάπιες θα την αφήσουν στα έμπειρα χέρια συνεργαζόμενων μουσικών και Djs. Έτσι, μετά το φαγητό και την live μουσική παράσταση με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και την Ευσταθία και την εμφάνιση της ρεμπέτισσας Μαριώς στο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, την σκυτάλη της διασκέδασης παίρνουν οι in house DJs με μουσικές επιλογές που θα σας συνοδεύσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου

Ψάχνεις κι άλλους λόγους για να νιώσεις τους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς της καρδιάς της Αθήνας και του Black Duck που βρίσκεται σε αυτή; Έχεις τον έναν και μοναδικό. Είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Χριστούγεννα. Για τον καθέναν μας τα συναισθήματα που γεννιούνται μπορεί να είναι διαφορετικά και σε κάποιους (λιγότερους στην πλειοψηφία σίγουρα) να μην αρέσουν καν, αλλά ακόμη και για εκείνους κάτι αλλάζει στη σκέψη τους αυτή την περίοδο. Πάντα υπάρχει λόγος για να παρτάρεις, να χαλαρώσεις με φίλους, ν’ ακούσεις ωραίες μουσικές, να δοκιμάσεις νέες γεύσεις. Η μαύρη πάπια φορά τα καλά της και σε περιμένει στο αρχοντικό της για την πιο ζεστή φιλοξενία.

Το Black Duck Μultiplarte, βρίσκεται στην Χρήστου Λαδά 9

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3234760

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More