Janet Jackson: Κλείνει τα 50 και έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί!

“Με τον σύζυγό μου σχεδιάζουμε να κάνουμε οικογένεια, οπότε θα πρέπει να καθυστερήσω την περιοδεία μου”, είχε πει πριν ένα μήνα η Janet Jackson και τώρα επιβεβαιώθηκε πως περιμένει παιδί. Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια που σε 10 μέρες περίπου θα κλείσει τα 50 της χρόνια, είναι έγκυος και περιμένει το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με το τρίτο σύζυγό της Wissam Al Mana.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά το 2012, αλλά το ανακοίνωσε το 2013. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την τραγουδίστρια. Και τώρα ήρθε η ώρα και για ένα μωράκι. Έτσι, λίγες μέρες πριν τη Γιορτή της Μητέρας, ανώνυμη πηγή επιβεβαίωσε στο ET ότι η Jackson είναι έγκυος και γι’ αυτό ανέβαλε την προγραμματισμένη της περιοδεία.

“Είμαστε στα μέσα της περιοδείας αλλά προέκυψε μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια μας”, είπε η Jackson με βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Twitter στις 6 Απριλίου. “Είναι σημαντικό να το μάθετε από μένα. Ο σύζυγός μου και εγώ σχεδιάζουμε να κάνουμε οικογένεια, οπότε θα πρέπει να καθυστερήσω την περιοδεία μου. Σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό… Οι γιατροί μου ζήτησαν να ξεκουραστώ. Αλλά εσάς δεν σας ξεχνώ. Θα συνεχίσω την περιοδεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα”, είχε αποκαλύψει!.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού πάντως, επιβεβαιώνουν πως η τραγουδίστρια και ο 41χρονος σύζυγός της Wissam Al Mana ήθελαν πολύ ένα παιδί. Το 2008 η Jackson όταν ήταν ζευγάρι με τον Jermaine Dupri είχε πει ότι δεν σκόπευε να κάνει παιδί: “Θα ήθελα να κάνουμε παιδί, αλλά θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα συμβεί όμως κάποια στιγμή”. Τώρα όμως, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν…

Read More

And More