Jennifer Aniston – Justin Theroux: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση για τους νιόπαντρους και οι φήμες για εγκυμοσύνη!

Μόλις δυο μήνες μετά το μυστικό τους γάμο και η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως παντρεμένοι πια στο κόκκινο χαλί. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ χαρούμενο, ενώ οι φωτογράφοι εστίασαν στην κοιλιά της Jennifer για να δουν αν είναι πράγματι έγκυος.
Μετά τις φήμες πως περιμένουν δίδυμα -τις οποίες δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε και διαψεύσει – η Jennifer και ο Justin περπάτησαν αγκαλιά στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας “The Leftovers”. Επιλέγοντας και οι δυο το μαύρο χρώμα (ο Justin το συνδύασε με λευκό πουκάμισο) τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και όχι άδικα. Βλέπεις από το γάμο και μετά δεν τους είχαμε ξαναδεί μαζί σε κάποιο επίσημο event. Ενώ, και η Jen προτίμησε να βάλει φαρδιά μαύρη jumpsuit ενισχύοντας το μυστήριο για το αν είναι τελικά έγκυος.

Μάλιστα, ο Justin ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και προστατευτικός μαζί της και από τη στιγμή που βγήκαν από το αυτοκίνητο δεν την άφησε λεπτό… Εκείνη πάντως, έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη και ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της συζύγου.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More