Jennifer Lopez: Έκανε twerking για 13 δευτερόλεπτα και συγκέντρωσε χρήματα για καλό σκοπό!

“Φωτιά” στη σκηνή για καλό σκοπό έβαλε η Jennifer Lopez. Η Λατίνα σταρ έδωσε συναυλία για να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πληγέντες από τον κυκλώνα στην πατρίδα της, το Πουέρτο Ρίκο και “ζάλισε” τους θαυμαστές της. Ναι, η JLo στα 48 της χρόνια είναι πιο σέξι από ποτέ και για μια ακόμη φορά το απέδειξε, συγκεντρώνοντας χρήματα… με τον σέξι χορό της.

Φορώντας αρχικά ένα αποκαλυπτικό κόκκινο κορμάκι, η Λατίνα τραγουδίστρια ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη, ενώ το ρεκόρ των τηλεφωνημάτων για βοήθεια -στις ειδικές γραμμές στήριξης για τους πληγέντες του τυφώνα- έγιναν στα 13 δευτερόλεπτα του twerking της σταρ στο τραγούδι «Let’s Get Loud» με το οποίο έκλεισε η βραδιά.

Φυσικά από τη συναυλία δεν έλειψαν και οι αναφορές στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Πουέρτο Ρίκο αφού έκανε σόου πετώντας χαρτί υγείας στους πληγέντες, στη συνέχεια αντί να τους συμπαρασταθεί, τους είπε το αμίμητο «μας καταστρέψατε τον προϋπολογισμό».

«Υπάρχουν ορισμένοι λεκέδες που δεν καθαρίζονται με χαρτί υγείας» ήταν το καρφί που “πέταξε” η Lopez στον πρόεδρο των ΗΠΑ, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αντίδρασή της (όπως και δεκάδες άλλων σταρ του καλλιτεχνικού χώρου) στις πολιτικές του Αμερικάνου προέδρου .

Read More

And More