Jim Carrey: Στη δημοσιότητα τα SMS που οδήγησαν την 28χρονη σύντροφό του στην αυτοκτονία!

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην αυτοκτονία της Cathriona White, που υπήρξε σύντροφος του Jim Carrey. Πριν από λίγες μέρες ήρθε στην δημοσιότητα πως η αδικοχαμένη 28χρονη είχε ανακαλύψει ότι έχει κολλήσει σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα και συγκεκριμένα έρπη και γονόρροια. Τώρα, ένα χρόνο μετά ο πρώην σύζυγός της φέρνει στο φως ντοκουμέντα σύμφωνα με τα οποία, η Cathriona, είχε ενημερώσει τον ηθοποιό για τα σεξουαλικά νοσήματα και εκείνος της είπε να το κρατήσει κρυφό, κάτι που εκείνη το έκανε.

Κι ο εφιάλτης του Jim δεν τελειώνει εκεί, αφού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον πρώην σύζυγό της, τα sms που αντάλλαξε μαζί της, τρεις μέρες πριν αυτοκτονήσει. Στο πρώτο μήνυμα που η Cathriona White εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη γράφοντας πως “κατανοώ πως είσαι αγχωμένoς. Φαντάσου πως νιώθω εγώ τώρα. Εγώ θα έπρεπε να είμαι αυτή που φρικάρει. Αν για κάτι είμαι σίγουρη, είναι το ζήτημα τριβής που αναφέρεις”

O πρώην σύζυγος της Cathriona

Στην αχή ο Jim Carrey ήταν ήρεμος γράφοντας “εύχομαι να είσαι καλά, μωρό μου. Θα μπορούσε να ήταν από κάποιον πριν από εμένα. Δεν εμφανίζεται μέχρι να εκδηλώσεις άγχος.”

Στη συνέχεια των μηνυμάτων φαίνεται πως ο ηθοποιός προσπαθεί προφανώς να την καθησυχάσει για κάποια πιθανά σημάδια σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, υποστηρίζοντας πως μπορεί να οφείλονται απλώς στην έντονη σεξουαλική δραστηριότητα του ζεύγους. Όσο διαβάζει κανείς τα μηνύματα όμως, καταλαβαίνει ότι ο ηθοποιός εξοργίζεται όλο και περισσότερο.

Αφού κατά κάποιο τρόπο την αποχαιρετά, στη συνέχεια ο Αμερικανός ηθοποιός φαίνεται σχεδόν εξοργισμένος, λέγοντας στην πρώην σύντροφό του πως υπήρξε εξαιρετικά γενναιόδωρος μαζί της. “Δεν ξέρω τι άλλο ζητάς, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω πλέον”, με την αδικοχαμένη 28χρονη να απαντά πως “κάνει ότι της έχει ζητήσει”… Στο τέλος την αποκαλεί ανόητη…

“Είσαι υπερβολικά δραματική και αγνώμων και δεν θέλω να ακούσω άλλη μιζέρια. Προσπάθησε να μεγαλώσεις”

Δες τα μηνύματα

White is still very much in love with Carrey after their split the texts show (texts above from court papers)

Read More

And More