Jim Carrey: Στον ανακριτή μετά την αυτοκτονία της συντρόφου του

Δύσκολες ώρες για τον Jim Carrey. Μετά την αυτοκτονία της 28χρονης συντρόφου του Cathriona White και του πόνου που ένιωσε από το χαμό της, τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τις Αρχές.
Σύμφωνα με το TMZ, ο κωμικός ηθοποιός θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις για τα χάπια που βρέθηκαν στο κομοδίνο της άτυχης 28χρονης και τα οποία είχαν αγοραστεί με συνταγή γιατρού στο όνομα – ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Jim Carrey.
Η πρώην σύντροφος του ηθοποιού (με την οποία χώρισαν για δεύτερη φορά τέσσερις ημέρες πριν αφαιρέσει την ζωή της), βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Los Angeles, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Και τα χάπια που βρήκε η αστυνομία, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ήταν υπνωτικά, αναλγητικά και χάπια ρύθμισης της πίεσης του αίματος. Και φυσικά όλα συνταγογραφημένα σε ένα όνομα που ο Jim Carrey χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο.

Το δημοσίευμα, υποστηρίζει πως είναι συνηθισμένη για τους celebrities η παραπάνω πρακτική να χρησιμοποιούν ψεύτικο όνομα για τέτοιους σκοπούς, αλλά σίγουρα η αστυνομία πρέπει να διερευνήσει την υπόθεση. Δεδομένου μάλιστα, ότι το όνομα του ηθοποιού αναφερόταν και στο σημείωμα αυτοκτονίας.
Εκείνος πάντως, μετά την είδηση του θανάτου της κοπέλας είναι συντετριμμένος, αλλά προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας της και να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί!

Read More

And More