“Jim σ’ αγαπώ. Συγχώρεσέ με” – Σοκάρει το σημείωμα αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του Carrey

“Jim σε αγαπώ. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Δεν είμαι για αυτόν τον κόσμο”, φαίνεται να ήταν τα τελευταία λόγια της 28χρονης Cathriona White, γραμμένα στο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε πριν πεθάνει. Η πρώην σύντροφος του Jim Carrey πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων και σκόρπισε τη θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η Cathriona που ήταν παντρεμένη – όπως αποκάλυψε το E! Online – με τον Mark Damian Burton αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, ενώ φέρεται να αναφέρθηκε μόνο στον Jim Carrey (με τον οποίο χώρισε λίγες μέρες πριν το θάνατό της) στο σημείωμά της.

Σύμφωνα με το Radar Online, το σημείωμα βρέθηκε στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες και άνθρωπος που το διάβασε αναφέρει πως ήταν μια εξομολόγηση αγάπης στον Χολιγουντιανό σταρ.
Η κηδεία της κοπέλας θα γίνει το Σάββατο στην Ιρλανδία και η Cathriona θα θαφτεί στον οικογενειακό τάφο, δίπλα στον πατέρα της. Ο Jim Carrey, μάλιστα, που με ανακοίνωσή του (διάβασε εδώ) αποκάλυψε πως πόνεσε πολύ μετά τη δυσάρεστη είδηση, αναμένεται να βρεθεί στη γενέτειρα της πρώην κοπέλας του για να της πει το τελευταίο αντίο.

Read More

And More