Jimmy Gian: Η sexy φωτογράφιση για το TLIFE και τα πρώτα βήματα μετά τη διάλυση των Boys and Noise!

Τον γνωρίσαμε μέσα από τους Boys and Noise και τώρα ο Jimmy Gian -στα 24 μόλις χρόνια του – διεκδικεί τον τίτλο του πιο ταλαντούχου performer της νέας γενιάς και παρουσιάζει το πρώτο του solo single με τίτλο “Να γελάς”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records. Το TLIFE τον συνάντησε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και ο Jimmy μας έδειξε την πιο σέξι πλευρά του.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς ο νεαρός τραγουδιστής μιλά για το fan club του, τα πρότυπά του στη μουσική, αλλά και τη διάλυση των “Boys and Noise”… Όσο για το αν φοβήθηκε μήπως χάσει τις θαυμάστριες του; Η απάντησή του είναι “όχι”, μιας και τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του νέο ξεκίνημα…

Πώς νιώθεις που ξεκινάς πια τη solo καριέρα σου; Τι νέο περιμένουμε από εσένα;

Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος και δοσμένος στο νέο μου ξεκίνημα! Βιώνω τα πάντα πιο έντονα, την χαρά για το κοινό μου που με στηρίζει κι έρχεται να με ακούσει στα live μου, την ευχαρίστηση όταν γράφω ένα κομμάτι και το ακούω με τους συνεργάτες μου, το δημιουργικό αυτό άγχος για τα μελλοντικά σχέδια… Επίσης όπως σε μία νέα σχέση, έτσι και σ’ αυτό το νέο μου ξεκίνημα αισθάνομαι σαν να έχω πεταλούδες στο στομάχι μου.

Από τη νέα σεζόν, θα δείτε έναν άλλο Jimmy. Ένα κομμάτι του εαυτού μου διαφορετικό, ίσως πιο συναισθηματικό, που μέχρι στιγμής δεν είχα την ευκαιρία να το εξωτερικεύσω. Ανυπομονώ να γίνουν πράξη όλα τα σχέδια που έχω κάνει με την εταιρεία μου, την Panik Records, η οποία με στηρίζει απόλυτα στα solo βήματά μου.

Συμμετείχες πρόσφατα στο νέο τραγούδι των Vegas και κυκλοφόρησες το πρώτο σου single… Μίλησε μας λίγο για την νέα σου δουλειά

Το πρώτο μου single, το ΝΑ ΓΕΛΑΣ κυκλοφόρησε από την Panik Records, σε μουσική Πάνου Σταματόπουλου και στίχους Λεωνίδα Σώζου. Είναι ένα κομμάτι που αγάπησε το κοινό μου αλλά και τα ραδιόφωνα και χαίρομαι που με αυτό ξεκίνησα την solo πορεία μου.

Για τους Vegas τι να πω! Ήταν τεράστια η χαρά να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μου πουν ότι οι Vegas θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου… Είναι χρόνια στον χώρο, ταλαντούχοι, με τεράστιες επιτυχίες και το ότι είδαν κάτι σε μένα που τους έκανε να θέλουν να δουλέψουμε μαζί είναι συγκινητικό. Το κομμάτι λέγεται ΟΣΟ ΟΣΟ και έγινε η αφορμή να συμμετάσχω και στην καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Στα Live περνάμε τέλεια…τόσο τέλεια που δεν μπορώ ούτε να το περιγράψω απόλυτα ούτε να σας πω λεπτομέρειες! Χαχαχα! Αλλά πραγματικά ρίχνουμε πολύ γέλιο, νιώθω σαν να γνωριζόμαστε χρόνια!

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις όταν διαλύθηκαν οι Boys and Noise; Έχεις μετανιώσει για αυτό;

Υπήρχε πολλή σκέψη και συζήτηση κυρίως πριν πάρουμε την απόφαση. Όταν αυτό τελικά συνέβη ήμουν απόλυτα συνειδητοποιημένος και σίγουρος ότι είναι αυτό που θέλω. Δεν έχω μετανιώσει στιγμή για την solo καριέρα μου. Εδώ και πέντε μήνες με την στήριξη της εταιρείας μου, της Panik Records, ζω μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής μου. Έβγαλα το πρώτο μου προσωπικό single, το ΝΑ ΓΕΛΑΣ, συνεργάστηκα με τους VEGAS, κάνω live σε όλη την Ελλάδα, γράφω κομμάτια στο studio μου και το σημαντικότερο εισπράττω αγάπη και αποδοχή από τον κόσμο. Τι παραπάνω να θέλω;

Φοβηθήκατε μήπως μαζί με τo τέλος του group χάσετε και τις θαυμάστριές σας;

Προσωπικά δεν το σκέφτηκα στιγμή. Δεν με άφησαν οι ίδιες να το σκεφτώ και τις ευχαριστώ πολύ για αυτό. Η σχέση που έχουμε αναπτύξει είναι πέρα για πέρα αληθινή και δεν θα μπορούσε να τελειώσει έτσι εύκολα. Είμαι περήφανος για το fan club μου, εμπνέομαι από αυτό και παρόλο το βαρύ πρόγραμμα που έχω παρακολουθώ κάθε τους κίνηση!

Πώς νιώθεις που σε τόσο μικρή ηλικία τα κορίτσια φωνάζουν το όνομά σου και περιμένουν πώς και πώς να εμφανιστείς στη σκηνή;

Νιώθω ευλογημένος. Ο κόσμος που έρχεται στις συναυλίες μου, που ακούει τα τραγούδια μου , που με στηρίζει σε κάθε βήμα είναι πηγή δύναμης , μου δίνει κίνητρο να ονειρεύομαι, να προσπαθώ , να θέλω να γίνω καλύτερος. Την ίδια στιγμή νιώθω ευθύνη για αυτό που είμαι και για αυτό που γίνομαι. Θέλω ο κόσμος αυτός να είναι περήφανος για μένα, μεγαλώνουμε μαζί κι αν έστω και λίγο τους επηρεάζω, θα ‘θέλα αυτή η επιρροή να είναι θετική.

Αυτήν τη στιγμή ποιος καλλιτέχνης είναι πρότυπο για εσένα;

Θαυμάζω τους καλλιτέχνες που γράφουν τη μουσική τους , όπως ο Σαμπάνης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Είναι σημαντικό αυτό που τραγουδάς να σε εκφράζει ολοκληρωτικά και να το έχεις δημιουργήσει από το μηδέν ο ίδιος.

Γράφω κι εγώ κομμάτια και η διαδικασία είναι μαγική… χάνομαι ώρες στο studio και νομίζω ότι είναι ό,τι πιο δημιουργικό. Νομίζω πως δεν αργεί η στιγμή που θα κυκλοφορήσω ένα από αυτά τα κομμάτια.

Παράλληλα με το τραγούδι υπάρχουν σκέψεις και για σπουδές;

Στην ηλικία των πέντε ξεκίνησα μαθήματα πιάνου και σαξόφωνο. Πήγα σε μουσικό σχολείο και τώρα φοιτώ στο ΕΚΠΑ, στο τμήμα μουσικών σπουδών. Επίσης είμαι στο πτυχίο του πιάνου οπότε όπως καταλαβαίνεις κοιμάμαι ελάχιστα προκειμένου να τα προλάβω όλα! Ωστόσο δεν σκέφτηκα στιγμή να αφήσω τις σπουδές μου… αφορούν σε αυτό που ακολουθώ επαγγελματικά, και εκτός από ευχαρίστηση το θεωρώ υποχρέωση μου να τελειοποιήσω το όποιο ταλέντο έχω στη μουσική.

Αυτήν την περίοδο σε βρίσκουμε μόνο ή σε σχέση;

Μόνο, καλοκαίρι είναι ρε παιδιά! χαχαχα. Από Σεπτέμβριο βλέπουμε..



Και μιας και το επιβάλλει το καλοκαίρι ο Jimmy Gian, μετά το τέλος της συνέντευξης μας έφυγε για μια βόλτα με το jet ski…

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Συνέντευξη: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More