Johnny Depp: Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη η σύζυγός του Amber Heard!

Σε νέες περιπέτειες μπαίνουν ο Johnny Depp και η σύζυγός του Amber Heard! Τα δυο πανέμορφα σκυλάκια τους, ράτσας Yorkshire terriers – Boo και Pistol- τους έβαλαν σε μπελάδες και σε συνδυασμό με την αυστηρή νομοθεσία της Αυστραλίας τους φέρνουν αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη. Βλέπεις, η Amber έφερε παράνομα με ιδιωτικό jet στην Αυστραλία τους δυο τετράποδους φίλους της -χωρίς να τους δηλώσει στις αρχές- και τώρα παραπέμπεται σε δίκη.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός θα πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης για παραβίαση των νόμων περί καραντίνας που ισχύουν στην Αυστραλία, τον ερχόμενο Απρίλιο, όπως ανακοίνωσε δικαστήριο της πολιτείας του Κούινσλαντ.

Πώς ξεκίνησε όμως, όλη αυτή η περιπέτεια;
Τον περασμένο Μάρτη ο Johnny Depp βρισκόταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας των “Πειρατών της Καραϊβικής”, όπου είχε και ένα σοβαρό τραυματισμό στο χέρι. Τότε αναγκάστηκε μα αφήσει τα γυρίσματα και έφυγε για μια επέμβαση στην Αμερική. Επιστρέφοντας όμως, -στα μέσα του Απρίλη- έφερε μαζί του την αγαπημένη του Amber Heard, αλλά και τα δυο σκυλάκια τους Boo και Pistol. Όλοι μαζί, μάλιστα, ταξίδεψαν με το ιδιωτικό αεροσκάφος του ηθοποιού. Και όπως καταλαβαίνεις, τα σκυλάκια δεν πέρασαν από έλεγχο.
Έλα, όμως, που οι paparazzi τους φωτογράφησαν και έγινε γνωστό πως ο Depp είναι στην Αυστραλία με τα δυο κατοικίδια του. Γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στις Αρχές της Αυστραλίας. Εκεί, επικρατεί ένα πολύ αυστηρό σύστημα για τα ζώα που έρχονται από άλλες χώρες, καθώς πρέπει να εξεταστούν και να περάσουν από καραντίνα.

Έτσι, στο σπίτι που μένει ο ηθοποιός κατέφθασε σύντομα κλιμάκιο από τον υπουργό Γεωργίας Μπάρναμπι Τζόις που ζητούσε να επιστρέψουν τα σκυλιά στην Καλιφόρνια μέσα σε 3 μέρες. Ο ηθοποιός δεν φαίνεται να τους έλαβε σοβαρά υπόψιν και συνέχισε τις βόλτες με τον Boo και τον Pistol. Τότε ο υπουργός τον απείλησε πως αν δεν απομακρύνει τα σκυλιά του σε 50 ώρες θα τα θέσει σε κίνδυνο, καθώς ορίζεται από το νόμο η ευθανασία τους.
Αυτή του η δήλωση έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Αυστραλία με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 3.000 υπογραφές διαμαρτυρίας σε μόλις μια ημέρα για να σωθούν τα σκυλάκια. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος, τονίζοντας ότι οι νόμοι είναι ίδιοι για όλους!

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να στείλει τα δύο σκυλιά πίσω στις ΗΠΑ, λίγες μέρες αργότερα με ιδιωτικό τζετ και η Amber είχε εκφράσει την πικρία της για τις δηλώσεις του υπουργού, καταδικάζοντας, χωρίς να τον κατονομάσει, “μέλη της κυβέρνησης” της Αυστραλίας που εξασφάλισαν λίγα λεπτά δημοσιότητας τους σε βάρος του ζευγαριού. Τώρα όμως, ή ίδια έρχεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, αλλά και με ποινή έως και 10 έτη, όπως ορίζει η νομοθεσία της Αυστραλίας.

Read More

And More