Justin Timberlake: Συγκινεί με το video που αφιέρωσε στην Jessica Biel για τα 5 χρόνια γάμου τους!

Πέντε χρόνια μετά το γάμο τους και παραμένουν τρελά ερωτευμένοι. Ο λόγος για τον αθεράπευτα ρομαντικό Justin Timberlake που συγκίνησε με την ξεχωριστή αφιέρωση στην σύζυγό του Jessica Biel! Το ζευγάρι στις 19/10 έκλεισε πέντε χρόνια γάμου και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake παντρεύτηκαν το 2012 στην Ιταλία, με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει ένα συγκινητικό τραγούδι αγάπης την ώρα που η νύφη έφτανε στο μέρος του. Ενώ, και τώρα για την επέτειο, έβαλε τα μεγάλα μέσα και έκανε μια μοναδική αφιέρωση στην καλή του….

Με αφορμή την επέτειο πέντε χρόνων γάμου, ο Justin Timberlake ανέβασε ένα βίντεο του ίδιου κατά τη διάρκεια μουσικής πρόβας. «Throwback από μεταμεσονύκτιους αυτοσχεδιασμούς κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο στούντιο… Όμως σήμερα είναι πιο ξεχωριστή ημέρα για εμένα, καθώς πριν πέντε χρόνια έγινα ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο, ανταλλάσσοντας όρκους με την καλύτερή μου φίλη. Αυτό το τραγούδι ήταν ο πρώτος μας χορός», έγραψε και ανέβασε το βίντεο στο οποίο ερμηνεύει το τραγούδι που είχαν χορέψει στο γάμο τους.

Και συμπλήρωσε: «Μου έμαθες τόσο πολλά για το τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσα πολλά σημαίνουν για εμένα αυτά τα πέντε χρόνια».

Το ίδιο βίντεο ανέβασε και η ηθοποιός στο Instagram της γράφοντας: “Η καρδιά μου είναι δική σου! Τώρα και για πάντα”

My tender heart is yours, now until forever.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel) στις

Read More

And More