Ξανά έγκυος η Kate Winslet; Η φωτογραφία που «πρόδωσε» το μυστικό!

Δεν έχουν τέλος οι φήμες περί εγκυμοσύνης για την Kate Winslet μετά την 88η απονομή των Oscars. Λίγο η έντονη συγκίνησή της την ώρα που ο Leonardo Di Caprio πήρε το πρώτο του Όσκαρ, λίγο οι διάσημες φίλες της που έπιαναν την κοιλιά της και την αγκάλιασαν… δεν ήθελε και πολύ! Όλο το Χόλιγουντ μιλά για εκείνη και για το αν στα 40 χρόνια της ετοιμάζεται να γίνει για τέταρτη φορά μητέρα.

Η γνωστή ηθοποιός έχει μια 15χρονη κόρη με τον πρώην σύζυγό της Jim Threapleton, ένα 12χρονο γιο από τον επίσης πρώην σύζυγό της Sam Mendes και ένα μόλις 2 ετών αγοράκι από τον αγαπημένο της Ned Rocknroll. Οπότε όπως καταλαβαίνεις η φήμη πως περιμένει ένα ακόμη παιδί από τον Ned έγινε viral.

Αρχικά δημοσιεύματα την ήθελαν να μην αποκλείει το ενδεχόμενο ενός ακόμη μωρού, με την ίδια να μην επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τα όσα ακούγονται. Η συνάντησή της όμως στα Oscars με την Cate Blanchett και την Brie Larson προκάλεσε πανικό. Φαινομενικά οι τρεις σταρ τα λένε μεταξύ τους, όταν η Kate τους μιλά με ενθουσιασμό και εκείνες την αγκαλιάζουν και χαϊδεύουν την κοιλιά της.

Άνθρωπος βέβαια, από το περιβάλλον της προσπάθησε να «μπαλώσει» την κατάσταση λέγοντας πως την άγγιξαν για να δουν το ύφασμα του φορέματός της, με την Kate να μην παίρνει ακόμη επίσημα θέση στα δημοσιεύματα!

Για να δούμε…

Read More

And More