Ξανά “λιώμα” στη σκηνή η Madonna! Παραληρεί με ένα μπουκάλι τεκίλα στα χέρια

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της Madonna στη σκηνή. Η πρώτη εμφάνισή της στη Μελβούρνη την βρίσκει να τραγουδά μεθυσμένη και κλαίγοντας για τον Rocco (δες εδώ) που θέλει να φύγει για πάντα από κοντά της και να ζήσει με τον πατέρα του Guy Ritchie… Και καθώς η δικαστική μάχη της βασίλισσας της pop με τον πρώην συνεχίζεται εκείνη εμφανίζεται και πάλι “λιώμα” στη σκηνή.

Η δεύτερη εμφάνιση στη Μελβούρνη και το Rod Laver Arena έχει ελάχιστες διαφορές από την προηγούμενη. Μπορεί η Madonna να μην τους έστησε όλους με τις ώρες (4 την προηγούμενη φορά), αλλά εμφανίστηκε στο stage ξαπλωμένη αγκαλιά με ένα μπουκάλι τεκίλα και βυθισμένη στο δικό της παραλήρημα…

“Κάποιος να με φροντίσει, σας παρακαλώ”, φώναξε στους θαυμαστές της έλεγε και δεν σταματούσε να πίνει τεκίλα με το στόμα από το μπουκάλι… “Ποιος θα με φροντίσει εμένα”, συνέχισε να λέει, προκαλώντας αμηχανία στους θεατές.

Την ίδια περίοδο, η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται και πριν λίγες μέρες ο Rocco εμφανίστηκε στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τον πατέρα του για να παραστεί στην ακρόαση για το μέλλον του. Ένα μέλλον που ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ποιο θέλει να είναι.


Read More

And More