Ξανά παππούς ο Tom Hanks! Ο γιος του, που είχε εθιστεί στα ναρκωτικά, απέκτησε παιδί

Αυτά κι αν είναι ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Tom Hanks και της Rita Wilson. Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε το τρίτο του εγγόνι και μάλιστα από τον γιο τους, που ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Ναι, ο Chet Hanks απέκτησε μια πανέμορφη κορούλα, μετά από μια εφήμερη σχέση που είχε, αλλά η γέννηση του παιδιού, άλλαξε τη ζωή του.

“Ξέρω ότι δεν είχα ενεργή παρουσία στο Instagram τον τελευταίο καιρό γιατί έκανα έναν απολογισμό ζωής, κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι ούτως ή άλλως. Θέλω σήμερα να μοιραστώ κάτι μαζί σας, γιατί έτσι κι αλλιώς θα μαθευτεί μέσω του Τύπου, είναι γεγονός ότι έχω μία κόρη. Έχω μια κόρη. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου”, αποκάλυψε μέσα από το προφίλ του στο instagram, διευκρινίζοντας πως δεν θα δώσει άλλη πληροφορία για το παιδί του μέσα από τα social media.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η μικρή, που γεννήθηκε τον Απρίλη, ήταν η αφορμή να σταματήσει τη χρήση ουσιών. “Είναι ο λόγος που άλλαξα τη ζωή μου και είμαι καθαρός. Είμαι καθαρός για περισσότερο από ενάμιση χρόνο”, είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας υπερήφανη την οικογένειά του.

Read More

And More