Ξανά στο πένθος η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Στο πένθος και πάλι η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή, η οικογένεια του έρχεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός, έναν ακόμη θάνατο… Το θάνατο της γιαγιάς του Παντελή Παντελίδη, μητέρας του πατέρα του Σταύρου, που έφυγε από τη ζωή, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, το οποίο της προκάλεσε ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η Έλλη Παντελίδη έφυγε από τη ζωή στα 84 της χρόνια. Το μεσημέρι του Σαββάτου είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από ανακοπή καρδιάς.


Η γιαγιά του Παντελίδη είχε συγκλονιστεί από τον τραγικό χαμό του εγγονού της και μάλιστα είχε μιλήσει και για τον πολυαγαπημένο της εγγονό. Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 15:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και θα ταφεί δίπλα στον εγγονό της στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Συντετριμμένη παραμένει η οικογένεια που πάγωσε στο άκουσμα του νέου θανάτου. Την ίδια στιγμή οι φίλοι του αδελφού του Παντελή Παντελίδη, του Τριαντάφυλλο Παντελίδη, δεν σταματούν να στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Read More

And More