Ξέσπασε η κόρη του Bill Gosby – “Ο πατέρας μου δεν είναι βιαστής”!

Δεν σταματούν οι κατηγορίες κατά του Bill Gosby, που σέρνεται στα δικαστήρια από μεγάλο αριθμό γυναικών, που ισχυρίζονται ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά και εκμεταλλεύθηκε τη θέση ισχύος του προκειμένου να τις ρίξει στο κρεβάτι. Και ενώ εκείνος βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση, η μικρότερη κύρη του Evin Gosby ξεσπά.

Η Evin Cosby υποστήριξε ότι δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει για τον πατέρα της, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν καταχράστηκε τη δύναμή του απέναντι σε αυτές τις γυναίκες, ενώ δεν είναι βίαιος και βιαστής. “Ο πατέρας μου αγαπά και σέβεται τις γυναίκες”, δήλωσε η μικρότερη κόρη του διάσημου Αμερικανού κωμικού, η οποία ανέλαβε να τον υπερασπιστεί δημοσίως, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για όσα ακούγονται και λέγονται.

Ο Bill Gosby κατηγορείται ότι χορήγησε ναρκωτική ουσία και εκμεταλλεύθηκε την Αντρέα Κονστάντ το 2004. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ενώ το δικαστήριο ξεκίνησε στη Φιλαδέλφεια τον περασμένο μήνα. Δεκάδες άλλες γυναίκες έχουν καταγγείλει δημοσίως ανάλογη συμπεριφορά από τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος, από τότε που ξέσπασε η συγκεκριμένη ιστορία, είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση…

Read More

And More