Κακός χαμός λίγο πριν τα Όσκαρ! “Πόλεμος” ανάμεσα στην Meryl Streep και τον Karl Lagerfeld για μια chanel τουαλέτα

Μετράμε αντίστροφα για τα φετινά Όσκαρ και ήδη ξεκίνησαν οι κόντρες και τα παρατράγουδα, καθώς όπως φαίνεται έχει ξεσπάσει μεγάλος “πόλεμος” ανάμεσα στην για μια ακόμη φορά υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, Meryl Streep και τον σχεδιαστή της Chanel.

Σύμφωνα με το “E! Online”, η Meryl Streep ενθουσιάστηκε με μια δημιουργία του Karl Lagerfeld, μια γκρι μεταξωτή, ολοκέντητη τουαλέτα από την τελευταία του συλλογή και ζήτησε να προσαρμόσουν το ρούχο στα μέτρα της κάνοντας μια μικρή μετατροπή και μειώνοντας το βαθύ ντεκολτέ. Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο σχεδιαστής κάποια στιγμή, και ενώ οι εργασίες είχαν προχωρήσει αρκετά έφτασε μήνυμα από τους ανθρώπους της Streep να σταματήσει.

“Έκανα το σχέδιο και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το φόρεμα. Λίγες μέρες αργότερα λάβαμε ένα τηλέφωνο από τους ανθρώπους της που έλεγε τα εξής: “Μη συνεχίζετε το φόρεμα. Βρήκαμε κάποιον άλλο που θα μας πληρώσει”…”, ανέφερε σε συνέντευξή του, στο Women Wear Daily, ο Karl Lagerfeld.

Ο επικεφαλής του οίκου Chanel μάλιστα φαίνεται να εξοργίστηκε με αυτά τα δεδομένα και αποκάλεσε την πολυβραβευμένη ηθοποιό “φτηνή” επειδή αρνήθηκε να φορέσει το φόρεμα που εκείνη είχε ήδη ζητήσει από τον οίκο Chanel καθώς κάποιος άλλος οίκος της πρόσφερε χρήματα για να επιλέξει δική του δημιουργία.

Σύμφωνα με όσα είπε ο σχεδιαστής: “Η Chanel έχει ως πολιτική να μην πληρώνει διασημότητες για να φορέσουν τα ρούχα του οίκου, ακόμη και αν πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς. Θα της κάναμε δώρο ένα φόρεμα αξίας 100.000 δολαρίων. Μπορούμε να δώσουμε φορέματα, να φτιάξουμε φορέματα, αλλά εμείς δεν πληρώνουμε για να φορεθούν” και συνέχισε αναφέροντας: “Είναι μια ιδιοφυής ηθοποιός, όμως φτηνιάρα”.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Meryl Streep έσπευσε να διαψεύσει τον σχεδιαστή, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει: “ Η Meryl Streep δεν θα ζητούσε ποτέ χρήματα για να φορέσει ένα φόρεμα”, αποκάλυψε ο εκπρόσωπός της…

Read More

And More