Καλά νέα για την Celine Dion! Νικά τον καρκίνο ο René Angélil, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ

Ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για την Celine Dion και τον σύζυγό της René Angélil, αλλά για πρώτη φορά μετά από καιρό φαίνεται πως το ζευγάρι άρχισε να ελπίζει και πάλι.
Ο 72χρονος μάνατζερ, που πάσχει από καρκίνο στο φάρυγγα πέρασε μια πολύ κρίσιμη περίοδο. Η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί πολύ και αναγκαζόταν να τρέφεται με ειδικό σωληνάκι. “Δεν μπορεί να φάει πια. Τον ταΐζω εγώ με ένα ειδικό σωληνάκι. Πρέπει να τρέφεται με αυτόν τον τρόπο, τρεις φορές την ημέρα”, είχε πει στο ABC News η Celine Dion. Τώρα όμως, δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου αναφέρει πως ο Angélil νικά τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό περιοδικό “France Dimanche” επικαλούμενο πηγές από τα ΜΜΕ του Καναδά, όπου μίλησε η μητέρα της Celine Dion, Thérèse Dion για την κατάσταση της υγείας του γαμπρού της, αναφέρει πως… ο 72χρονος θα νικήσει τον καρκίνο!

“Συνεχίζει και τα πηγαίνει πολύ καλύτερα… Όταν πήγε στη Βοστόνη, ακολούθησε μια καινούργια θεραπεία και ο οργανισμός του αντέδρασε πολύ θετικά σε αυτή”, ανέφερε η πεθερά του René Angélil. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στα μέσα του Σεπτέμβρη το ζευγάρι αναμένεται να βρεθεί και πάλι στη Βοστόνη για να μάθουν περισσότερα και να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις μετά το νέο φάρμακο και τη θεραπεία.
Βέβαια, η γυναίκα ξεκαθάρισε: “Δεν μπορούμε να πούμε ότι σώθηκε και η ασθένεια αποτελεί μια κακή ανάμνηση, γιατί ο καρκίνος είναι πολύ δύσκολη υπόθεση”. Παρόλα αυτά η Celine είναι πια πολύ αισιόδοξη και περιμένει το θαύμα για το σύζυγό της.

Να σου θυμίσω ότι η τραγουδίστρια επέλεξε για ένα χρόνο να μείνει εκτός μουσικής σκηνής, ώστε να είναι δίπλα στον άντρα της και να τον φροντίζει.

Read More

And More