Καλομοίρα: Αγκαλιά με την τεσσάρων μηνών Αναστασία της!

Η μπέμπα της είναι η μεγάλη της αδυναμία και αυτό φαίνεται. Η Καλομοίρα πριν λίγες μέρες πόζαρε για το People με όλη την οικογένεια και τώρα ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της Αναστασία – Καλομοίρα στο Instagram, που μας έκανε να… λιώσουμε.

Η μικρούλα είναι μόλις τεσσάρων μηνών και όπως καταλαβαίνεις την έχουν όλη στα όπα όπα. Από τον μπαμπά και την μαμά της, ως τα δίδυμα αδελφάκια τη Δημήτρη και Νίκο που την προσέχουν συνεχώς. Με αφορμή, μάλιστα, την Ημέρα των Ευχαριστιών η Καλομοίρα έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης στους φίλους της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την μικρή και γράφοντας: : “Happy Thanksgiving ! Εγώ και η μπέμπα και η υπόλοιπη οικογένεια σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία”.

Happy Thanksgiving ! Me and beba and the rest of the family wish everyone health and happiness! #girlpower #familypower#grateful #thankful

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kalomira (@itskalomira) στις


Να σου θυμίσω πως η Καλομοίρα σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου και θα μείνει για μερικούς μήνες αφού θα αναλάβει τα παρασκήνια του νέου show του Ant1, του Rising Star με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Read More

And More