Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Ήρθαν στην Ελλάδα με τα παιδιά και έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση!

Στην Ελλάδα μαζί με όλη την οικογένεια ήρθε η Καλομοίρα και είναι στα καλύτερά της. Η γνωστή τραγουδίστρια μετακόμισε στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα παιδιά της, με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα και δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε για τους επόμενους πέντε μήνες στην Αθήνα, ώστε η Καλομοίρα να συμμετέχει στα backstage του Rising Star, πλάι στον Γιώργο Λιαγκα.

Έτσι, το ζευγάρι μαζί με τα δίδυμα: Δημήτρη και Νίκο, την τεσσάρων μηνών Αναστασία Καλομοίρα, αλλά και την μητέρα της τραγουδίστριας έφθασαν την Τετάρτη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και χθες η Καλομοίρα με τον Γιώργο έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στα στούντιο του Ant1 με την ανανεωμένη Καλομοίρα να δίνει την πρώτη συνέντευξή της στην καλή της φίλη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το νέο επαγγελματικό της βήμα, τραγούδησε το ολοκαίνουργιο χριστουγεννιάτικο τραγούδι της και έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς.

Και περάσαμε όμορφα με την @itskalomira στην παρέα μας! #ToPrwino

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ToPrwino (@toprwino_ant1) στις


Το Καλομοιράκι μάλιστα συγκινήθηκε και βούρκωσε όταν μίλησε για το πρόβλημα υγείας του γιου της. Πριν από ένα χρόνο, ο Δημήτρης της διαγνώσθηκε με μια σπάνια ασθένεια, την Myasthenia Gravis και έμεινε για δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο κάνοντας τη ζωή του ζευγαριού να αλλάξει για πάντα.

Ευτυχώς, η διάγνωση της ασθένειας (που είναι νευρολογικής φύσεως, ιδιαίτερα σπάνια σε μικρές ηλικίες) έγινε έγκαιρα, το παιδί ακολούθησε πιστά τη θεραπεία και τώρα είναι καλά. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η Καλομοίρα όλα αυτά που έζησαν ήταν για εκείνους μια εμπειρία ζωής…

“Μετά από αυτό που πέρασα με τον γιο μου, το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά τα παιδιά μου”, είπε η Καλομοίρα στο Πρωινό Ant1 και βούρκωσε: “Ο γιος μου ευτυχώς ξεπερνά το πρόβλημα υγείας… Όταν το παιδί σου είναι άρρωστο λες ας πεθάνω εγώ, αρκεί να είναι αυτό καλά”.

Κοντά της (στα παρασκήνια συγκεκριμένα) ήταν και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης που την στηρίζει σε όλα. Το ζευγάρι μάλιστα, πήρε από κοινού την απόφαση να μετακομίσει με τα τρία παιδιά τους στην Ελλάδα, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η βοήθεια της μητέρας της καλομοίρας, που τα άφησε όλα και ήρθε μαζί τους για να φροντίσει τα εγγόνια της.

Το TLIFE πάντως, συνάντησε το ζευγάρι λίγο μετά το τέλος της συνέντευξής στον Ant1 και οι δυο τους έδειχναν full in love, με τον Γιώργο να μην σταματά να φροντίζει την καλή του!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More