Καλομοίρα: Η έκπληξη στη βάπτιση της κόρης της και ο τρόπος που έμαθε για την εγκυμοσύνη της κουμπάρας της Μαριέττας Χρουσαλά!

Λίγο πριν ο Δημήτρης Γιαννέτος -μαζί με τη Μαριέττα Χρουσαλά- βαφτίσει τη μικρή Αναστασία-Καλομοίρα, η Καλομοίρα μίλησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα για την έκπληξη που ετοιμάζει την ημέρα της βάφτισης, αλλά και για τη δελεαστική τηλεοπτική πρόταση που είχε, ενώ ο Δημήτρης έχει έρθει «σκαστός» στην Ελλάδα για λίγες μέρες, πριν επιστρέψει στο πλευρό της Britney Spears.

Η ημέρα της βάπτισης έφτασε και σήμερα στις 18:00 η μικρή Αναστασία – Καλομοίρα θα κάνει baby bloom στο Island. Η μαμά της όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό, έχει ετοιμάσει και μια μεγάλη έκπληξη για το πάρτι της βάπτισης: “Στη διακόσμηση θα κυριαρχεί το ροζ και οι πεταλούδες. Μάλιστα, έχω γράψει ένα τραγούδι για την μπέμπα μου, που θα τη το αφιερώσω εκείνη την ημέρα, σε μουσική του Κωνσταντίνου Πανταζή. Ο τίτλος είναι “Μοmmy loves you” και πρόκειται ουσιαστικά για ένα γράμμα που έγινε τραγούδι. Σκέφτομαι να μπω στο στούντιο και να το ηχογραφήσω, γιατί θέλω να το έχει όταν μεγαλώσει. Δεν είναι κάτι που θα κυκλοφορήσει, αλλά ένα τραγούδι που αφιερώνω σε όλα μου τα παιδιά.”

Η Μαριέττα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναρωτιέμαι πότε και πώς το έμαθε η Καλομοίρα. “Θα σου φανεί περίεργο, αλλά το έμαθα κι εγώ από τα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο! Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε πως περίμενε να με δει από κοντά για να μου το ανακοινώσει, αλλά μας πρόλαβαν τα sites”, λέει γελώντας.

Καλομοίρα: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της λίγο πριν τη βάφτισή της!

Κράτα το

Διάβασε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί

Read More

And More