Καλομοίρα: Μάζεψε τρόφιμα για τους άστεγους της γειτονιάς της! Φωτογραφίες

Στο πλευρό όλων όσων την έχουν ανάγκη η Καλομοίρα. Η γνωστή τραγουδίστρια και μανούλα μας δείχνει το τρυφερό πρόσωπό της και συμμετέχει σε μια πολύ ξεχωριστή πρωτοβουλία.
Τι κάνει; Εργάζεται εθελοντικά (αυτήν την εβδομάδα) στην τοπική τράπεζα τροφίμων της περιοχής της και μαζεύει τρόφιμα για τους άστεγους και όσους πεινούν.

‘Ένιωσα εκπληκτικά που βοήθησα. Εδώ συγκεντρώσαμε και πακετάραμε τρόφιμα που θα δοθούν στους ανθρώπους που είναι άστεγοι και πεινούν στη γειτονιά μας. Η ομάδα που συνάντησα κάνει εντυπωσιακή δουλειά και θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για όλους”, έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια στο blog της και συμπλήρωσε: “Ήταν τιμή μου που βοήθησα αυτήν την ομάδα που μάχεται για ένα τόσο σημαντικό σκοπό. Κάθε μικρή βοήθεια που θα μπορούσατε και εσείς να προσφέρεται στη γειτονιά σας είναι σημαντική”.

Μάλιστα, η Καλομοίρα ήταν τόσο ενθουσιασμένη με αυτήν την ομάδα που προτρέπει και όλους τους φίλους της και τους θαυμαστές της να συμμετάσχουν στην αντίστοιχη τράπεζα τροφίμων της περιοχής τους και να τις στείλουν φωτογραφίες με το έργο που γίνεται σε κάθε τομέα.

Volunteering at my local food bank to help people struggling with hunger and homelessness…get involved today…check out Kalomira.com for info.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kalomira (@itskalomira) στις

Αυτή άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Καλομοίρα ευαισθητοποιείται για την ενίσχυση των αδυνάτων… αφού πρόσφατα μετά το πρόβλημα υγείας του Δημήτρης της και την εξομολόγησή της για την περιπέτεια της υγείας του ζήτησε από όσους μπορούν να προσφέρουν στην ενίσχυση φιλανθρωπικών σωματείων για ασθένειες, για την καταπολέμηση του καρκίνου, της πείνας, ή ό,τι άλλο θέλουν ώστε να βοηθήσουν όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Read More

And More