Καλομοίρα: Στα παρασκήνια του νέου της video clip! [pic,vid]

Ήρθε πριν λίγες μέρες στη Ελλάδα η Καλομοίρα και τρέχει και δεν φτάνει. Η γνωστή τραγουδίστρια που μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του Rising Star, όπου θα παρουσιάζει το Blue Room, βρέθηκε σε μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρκο και έκανε τα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι της «Τα Χριστούγεννα Αυτά».

Χαμογελαστή και κεφάτη, παρά το κρύο, η όμορφη Καλομοίρα βρέθηκε την Πέμπτη στο Christmas Factory στην Τεχνόπολις στο Γκάζι και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, έγινε για λίγο παιδί και τραγούδησε, το νέο αγαπημένο της τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Heaven.

Η Καλομοίρα κάνει την έκπληξη και μας φτιάχνει μουσικά τις γιορτές μας με το απόλυτα χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο «Τα Χριστούγεννα Αυτά» και με ξένο στίχο «Christmas Time». Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμηνεύει με τη γλυκιά φωνή της ένα soundtrack χαράς που όταν το ακούς χαμογελάς!

Το νέο single της Καλομοίρας κυκλοφορεί σε ελληνικούς στίχους με τίτλο «Τα Χριστούγεννα Αυτά» σε μουσική του Ανδρέα Λάμπρου και στίχους του Αργύρη Χατζηνάκη αλλά και σε αγγλική version με τίτλο «Christmas Time» όπου τους στίχους υπογράφει η Καλομοίρα.

Behind the scenes of my new Christmas video clip! Coming very soon…#naughtyornice

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kalomira (@itskalomira) στις


Δες video από τα παρασκήνια:



Read More

And More