Δέσποινα Καμπούρη: Δες την κόρη της να ετοιμάζεται για το σχολείο!

Μπορεί σε δυο περίπου μήνες να περιμένει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, η Δέσποινα Καμπούρη όμως, δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου το καθημερινό της πρόγραμμά. Έτσι, συνεχίζει κανονικά τη δουλειά, αλλά και το πρωινό ξύπνημα για να ετοιμάσει την μικρή για τον παιδικό σταθμό. Η Έλενα, μάλιστα, είναι πολύ επιμελής μαθήτρια και περνά όμορφα στα πρώτα μαθητικά της χρόνια.

Η μικρή, που, έχει κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα της δημοσιογράφου και στα social media της είναι αναμφίβολα η μεγάλη αδυναμία τόσο της Δέσποινας, όσο και του μπαμπά Βαγγέλη Ταρασιάδη.. Η περήφανη μαμά, μάλιστα, δεν σταματά να φωτογραφίζει την Ποκαχόντας της (όπως την αποκαλεί) και κάποιες από τις στιγμές αυτές τις μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Flower Power!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina (@despinakampouri) στις


Πριν λίγες μέρες οι δυο τους πήγαν μαζί και στη Θεσσαλονίκη. Τότε η Έλενα έκανε και το πρώτο της ταξίδι με αεροπλάνο και φυσικά ενθουσιάστηκε. Μαμά και κόρη έμειναν εκείνο το τριήμερο στην οικογένεια της Δέσποινας στη συμπρωτεύουσα και δεν σταμάτησαν τις βόλτες.

Read More

And More