Kanye West: Εξαντλημένος στην πρώτη του εμφάνιση, μετά τη ψυχολογική κατάρρευση!

Εξαντλημένος παραμένει ο Kanye West μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν λίγες μέρες. Ο γνωστός ράπερ είχε ένα σοβαρό επεισόδιο και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με χειροπέδες. Εκεί αναγκάστηκε να μείνει για 10 μέρες και μετά από εξετάσεις και ψυχολογική παρακολούθηση, λόγω της κατάρρευσής του, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι.

Στο πλευρό του κατά την έξοδό του ήταν η Kim Kardashian, η οποία στάθηκε στο πλευρό του και έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούσαν. Ωστόσο,στην πρώτη εμφάνισή του μετά το σοβαρό περιστατικό που είχε, ο 39χρονος Kanye εμφανίστηκε μόνος.

Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε στο LA art show με βαμμένα ξανθά μαλλιά για να στηρίξει τον σχεδιαστή φίλο του Rick Owens και τη νέα συλλογή με έπιπλα του στο MOCA Pacific Design Center στο West Hollywood. Και μιας και από κοντά του απουσίαζε η γυναίκα του, ο Kanye βρέθηκε στο event συνοδευόμενος από την σύζυγο του φίλου του Michele Lamy.

Να σε ενημερώσω πάντως, πως ο αγαπημένος ράπερ θα συνεχίσει να είναι υπό ιατρική παρακολούθηση μέχρι να ξαναβρεί πλήρως τις δυνάμεις του. Και θα έχει φυσικά στο πλευρό του τον προσωπικό του γιατρό, Michael Farzam, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που έκανε γνωστό ότι ο West βγήκε από το νοσοκομείο.

Read More

And More