Kanye West: Θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα;

Σύμφωνα με τους γιατρούς και τα ξένα δημοσιεύματα, η κατάσταση του Kanye West πάει όλο και καλύτερα, με τους γιατρούς να ευελπιστούν ότι τη Δευτέρα θα βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό του Kim Kardashian. O ίδιος έχει αρχίσει να αισθάνεται πολύ καλύτερα και να βρίσκει ξανά τον εαυτό του.

Σύμφωνα με πηγές, ο Kanye είχε έρθει εδώ και καιρό αντιμέτωπος με την κατάθλιψη και την παράνοια. Παρόλ’ αυτά, η Kim και η οικογένειά της ευελπιστούν να γυρίσει ο 39χρονος ράπερ σύντομα στο σπίτι, όπου και θα τον αναλάβει ένα προσωπικός γιατρός.

Εικοσιμία συναυλίες έχουν ήδη ακυρωθεί σε όλη την Αμερική, ώστε να καταφέρει ο Kanye να ξεκουραστεί και να νιώσει καλύτερα! Άτομα από το νοσοκομείο αναφέρουν πως δεν έχουν δει ακόμα την Kim να τον επισκέπτεται, αν κι έλειπε από την εκδήλωση προς τιμήν του εκλιπόντος πατέρα της, στην οποία είχαν πάει οι αδερφές της.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση για ένα περιστατικό στο σπίτι του προπονητή του Kanye West. Ο γνωστός ράπερ που βρισκόταν εκεί είχε μια σοβαρή κρίση κι άρχισε να έχει επιθετική συμπεριφορά. Όταν έφθασε όμως, η αστυνομία, χαλάρωσε, αλλά και πάλι αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να δεχτεί ψυχιατρική βοήθεια και… τον μετέφεραν με χειροπέδες.

Κράτα τοΚράτα το

Read More

And More