Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Στο θέατρο με τον 15χρόνια νεώτερο σύντροφό της!

“Η ζωή μου χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μιλώντας για τον 15χρόνια νεώτερο σύντροφό της, τον ηθοποιό από τη Βουλγαρία, Κρις Ραντάνοφ.
Και πράγματι η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός ζει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της, προσπαθώντας να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι, φυσικά και δεν κρύβεται πια, αλλά προσπαθεί να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους. Και πράγματι είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε απαθανατίσει μαζί.

Αυτήν τη φορά, οι δυο τους βρέθηκαν στο θέατρο Badminton και την πρεμιέρα της παράστασης “Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου”, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη με τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και την ποίηση του Νίκου Καββαδία και μια σειρά από αξιόλογους ηθοποιούς.

Read More

And More