Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.10.2015 | 13:59

Κατανάλωση κρέατος και καρκίνος: Πόσο και τι να τρως σύμφωνα με τους επιστήμονες

 Κατανάλωση κρέατος και καρκίνος: Πόσο και τι να τρως σύμφωνα με τους επιστήμονες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αν δεν το έμαθες από χτες, το επεξεργασμένο κρέας, όπως το μπέικον, τα λουκάνικα και τα αλλαντικά μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Αλλά και το μη επεξεργασμένο κρέας μπορεί να είναι “πιθανώς καρκινογόνο για τον άνθρωπο”, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
 
Επίσης, λίγες μέρες πιο πριν, έμαθες ότι το τυρί μπορεί να είναι τόσο εθιστικό που να θυμίζει... ναρκωτική ουσία, ή ότι σε ένα χοτ ντογκ μπορεί να υπάρχουν ακόμα και δείγματα ανθρώπινου DNA! Και αναρωτιέται κανείς. Μετά από όλα αυτά, τι ακριβώς μπορούμε να καταναλώνουμε με ασφάλεια;
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10
close button

Κάντε Like: Tlife.gr στο Facebook