Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.10.2015 | 13:59

Κατανάλωση κρέατος και καρκίνος: Πόσο και τι να τρως σύμφωνα με τους επιστήμονες

 Κατανάλωση κρέατος και καρκίνος: Πόσο και τι να τρως σύμφωνα με τους επιστήμονες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αν δεν το έμαθες από χτες, το επεξεργασμένο κρέας, όπως το μπέικον, τα λουκάνικα και τα αλλαντικά μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Αλλά και το μη επεξεργασμένο κρέας μπορεί να είναι “πιθανώς καρκινογόνο για τον άνθρωπο”, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
 
Επίσης, λίγες μέρες πιο πριν, έμαθες ότι το τυρί μπορεί να είναι τόσο εθιστικό που να θυμίζει... ναρκωτική ουσία, ή ότι σε ένα χοτ ντογκ μπορεί να υπάρχουν ακόμα και δείγματα ανθρώπινου DNA! Και αναρωτιέται κανείς. Μετά από όλα αυτά, τι ακριβώς μπορούμε να καταναλώνουμε με ασφάλεια;
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Όλα τα περίεργα beauty trends και προϊόντα που θα δούμε το 2017! Δεν πιστεύαμε ότι υπάρχουν!
Έτσι φοράνε το κολάν τους οι διάσημες! Πάρε στιλιστικές ιδέες για all day looks!
Computer eye syndrom: Τι είναι και τι πρέπει να κάνεις για να προστατεύσεις τα μάτια σου...
The Jaffa project: Μεσογειακό ταμπεραμέντο και retro - bohemian design από το Tel Aviv
Top 10
close button

Κάντε Like: Tlife.gr στο Facebook