Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.10.2015 | 13:59

Κατανάλωση κρέατος και καρκίνος: Πόσο και τι να τρως σύμφωνα με τους επιστήμονες

 Κατανάλωση κρέατος και καρκίνος: Πόσο και τι να τρως σύμφωνα με τους επιστήμονες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αν δεν το έμαθες από χτες, το επεξεργασμένο κρέας, όπως το μπέικον, τα λουκάνικα και τα αλλαντικά μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Αλλά και το μη επεξεργασμένο κρέας μπορεί να είναι “πιθανώς καρκινογόνο για τον άνθρωπο”, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
 
Επίσης, λίγες μέρες πιο πριν, έμαθες ότι το τυρί μπορεί να είναι τόσο εθιστικό που να θυμίζει... ναρκωτική ουσία, ή ότι σε ένα χοτ ντογκ μπορεί να υπάρχουν ακόμα και δείγματα ανθρώπινου DNA! Και αναρωτιέται κανείς. Μετά από όλα αυτά, τι ακριβώς μπορούμε να καταναλώνουμε με ασφάλεια;
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Ένα stylish χτένισμα που μοιάζει δύσκολο αλλά γίνεται πανεύκολα!
Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ: Η fashion editor προτείνει τα ωραιότερα της αγοράς
Ασκήσεις για σύσφιξη και γράμμωση που μπορείς να κάνεις σε ένα δωμάτιο
Μια μυκονιάτικη βίλα διεθνών προδιαγραφών που θα σε ενθουσιάσει με την κομψότητά της
Top 10