Kate Middleton: Aδημοσίευτες φωτογραφίες από το 1991, όταν έγινε παρανυφάκι με την Pippa!

Το 2011 παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William και έκλεψε τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό νυφικό της η Kate Middleton. Δεν ήταν όμως η μοναδική πρωταγωνίστρια της λαμπερής τελετής, μιας και η αδελφή της Pippa Middleton ήταν το δεύτερο πρόσωπο που σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλον μετά τη νύφη. Η αλήθεια είναι όμως, πως αυτήν δεν ήταν η πρώτη φορά που η Kate και η Pippa κλέβουν τις εντυπώσεις σε ένα γάμο.

Το 1991, τα δυο κορίτσια, η 9χρονη τότε Kate Middleton και η 7χρονη Pippa Middleton ήταν παράνυφες στο γάμο του θείου τους Gary Goldsmith με την Miranda Foote στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Burnham και φυσικά εντυπωσίασαν.

Φορώντας ροζ φορεματάκια και στεφανάκια με ορχιδέες και τριαντάφυλλα στα μαλλιά τους, τα δυο κορίτσια εντυπωσίασαν στο γάμο του θείου τους, ενώ μαζί τους ήταν και ο αδελφός του James που συνόδευσε τη νύφη στο γάμο.


Ο γάμος του ζευγαριού κράτησε μόλις 18 μήνες, ωστόσο η Carole Middleton έχει κρατήσει στο αρχείο της φωτογραφίες και video με τις μικρές παράνυφες και τον παραγαμπρό. Και αυτές οι εικόνες από τα παιδικά χρόνια της Kate Middleton έγιναν viral!

Read More

And More