Kate Middleton: Αντιγράφει την Jolie! Χαμός με το σκίσιμο στο φόρεμα της [pics]

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την απονομή των Oscars που είδαμε την Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί με την μαύρη τουαλέτα και το σκίσιμο στο πόδι και ακόμη βρισκόμαστε στον απόηχό της. Πολλές celebrities και διάσημες κυρίες σε όλο τον κόσμο αντέγραψαν το στυλ της και όπως φαίνεται ανάμεσα σε αυτές είναι και η… Kate Middleton.

Μπορεί η Δούκισσα του Cambridge να επιλέγει λίγο πιο “σεμνές” (και πάντα κομψές) εμφανίσεις για τις πριγκιπικές της υποχρεώσεις, αυτήν τη φορά όμως έκλεψε τις εντυπώσεις με τη λευκή τουαλέτα και το βαθύ σκίσιμο στο πόδι. Όταν μάλιστα, ο άνεμος φύσηξε και σηκώθηκε ελαφρά η φούστα του 360 ευρώ φορέματος της, φάνηκαν τα καλογυμνασμένα πόδια της λαμπερής πριγκίπισσας… και τα φωτογραφικά φλας πήραν “φωτιά”!

Όσο για το πού βρέθηκε η Kate; Η solo εμφάνισή έγινε σε πρεμιέρα ταινίας στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Curzon cinema στο Mayfair. Η Δούκισσα βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “A Street Cat Named Bob” που θίγει το θέμα του αγώνα ενάντια στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, με τα οποία έχει ασχοληθεί σε μια από τις φιλανθρωπίες της με την “Action on Addiction”, η Kate Middleton.

Δες φωτογραφίες:

Πηγή Φωτογραφιών: Reuters

Read More

And More