Κατερίνα Γκαγκάκη: Βαρκάδα στη λίμνη Βιστωνίδα!

Σε νέες περιπέτειες έχει μπει η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η πρώην διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1, μετά το “διαζύγιό” της με το κανάλι κάνει τα δικά της επαγγελματικά βήματα. Αυτά την οδήγησαν σήμερα μέχρι τη λίμνη Βιστωνίδα.

Φρόντισε όμως να συνδυάσει τη δουλειά με τη διασκέδαση. Μπορεί να βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι αλλά δεν γίνεται να μη θαυμάσει την ομορφιά του τοπίου.

Ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram με τον συνεργάτης Κώστα Τσολάκη κατά τη διάρκεια της βαρκάδας τους στη λίμνη.

Λίμνη Βιστωνίδα!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Gagaki (@gagakia) στις

Η λίμνη Βιστωνίδα ή λίμνη Μπουρού είναι λιμνοθάλασσα της Ελλάδας, στα σύνορα μεταξύ Νομού Ξάνθης και Ροδόπης.

Απο το 1999 η κυρία Δέσποινα Ιωαννιδου ψυχή του Γυναικείου Συνεταιρισμού στον Άγιο Αντώνιο μαζί με άλλες 21 γυναίκες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα με ελάχιστους πόρους σε μια περιοχή όπου μαστίζεται απο την ανεργία. Δημιούργησαν ενα συνεταιρισμο πρότυπο με μοναδικά παραδοςιακα προϊόντα που αποτελεί βασικό “χρηματοδότη” των οικογενειών της περιοχής. Δεν το έβαλαν κάτω με την κριςη. Οραματιςτηκαν, δημιουργηςαν ,πάλεψαν και δικαιώθηκαν για την επιμονή τους.Ξεκινωντας την προςπαθεια τους όλοι τις αποθάρρυναν για την πρωτοβουλία τους αυτές συνέχισαν και δικαιώθηκαν τελικά.Αυτός ο συνεταιρισμός ειναι ανάμεσα στους 24 πρότυπος αγροτικούς συνεταιριςμους που ενισχύει η ΜΚΟ Αποστολη σε συνεργασία με τον IOCC #presstrip #mko #mission #womens #traditionalproducts #apostoli @mkoapostoli #thisisgreece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kostastsolakis (@kostastsolakis) στις

Read More

And More