Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε με κέφι!

Μες στην καλή χαρά φαίνεται πως ξύπνησε το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Καινούργιου και αποφάσισε να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακό της γεμάτο ενέργεια και… πειράγματα! Κάνοντας περιπάτους στην κηφισιώτικη εξοχή και απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη ημέρα, η παρουσιάστρια του Epsilon φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους της στα social media για την «απρόσμενη» χαρά που την έχει κατακλύσει μια ανοιξιάτικη ημέρα σαν κι αυτή!

«Σήμερα ξύπνησα πιο χαρούμενη από ποτέ… έτσι … χωρίς λόγο… γιατί απλά… la vie est belle» έγραψε η Κατερίνα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, συνοδεύοντας μια φωτογραφία της στην ανθισμένη και «πλουμιστή» φύση!
Η παρουσιάστρια, όμως, δεν έμεινε εκεί, αλλά αντίθετα γεμάτη ενέργεια απόλαυσε τον πρωινό καφέ της σε κατάστημα της Κηφισιάς, όπου δεν δίστασε να κάνει και τα… μικροπειράγματά της, ακόμη και στον barista που ετοίμαζε το ρόφημά της!

Έπειτα, φορώντας τα αγαπημένα της γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς, που είναι και η στιλιστική αδυναμία της τον τελευταίο καιρό, δεν παρέλειψε να μοιραστεί μαζί μας και μερικές στιγμές από τις βόλτες της με το αυτοκίνητο στην αριστοκρατική γειτονιά της στην Κηφισιά!

Read More

And More