Κατερίνα Καινούργιου: H νέα εκπομπή, οι ξέγνοιαστες στιγμές και το ηλιοβασίλεμα που τη μάγεψε!

Φέτος η Κατερίνα Καινούργιου κάνει αρκετά πρωινή εκπομπή για τα δεδομένα της κι έχει δυσκολευτεί λίγο με το ξύπνημα… Έτσι όλες τις υπόλοιπες στιγμές της ημέρας και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα προσπαθεί να τα εκμεταλλεύεται όσο μπορεί, ν’ αφιερώνει χρονο στον εαυτό της, στους δικούς της ανθρώπους και κυρίως να περνά καλά.

Το ίδιο έκανε και το περασμένο Σαββατοκύριακο… Ωστόσο η παρουσιάστρια του “Φτιάξε καφέ να στα πω” κάποιες από τις πιο ανέμελες αυτές στιγμές, τις μοιράζεται μαζί μας και συνηθίζει να τις συνοδεύει με αγαπημένους της στίχους ποιημάτων ή αποσπάσματα λογοτεχνικών βιβλίων από αγαπημένους της συγγραφείς.

Πρόσφατα καθώς ξεκουραζόταν στο σπίτι της, βγήκε στο μπαλκόνι με την ρόμπα της και απόλαυσε ένα ηλιοβασίλεμα, συνοδεύοντάς το με τις παρακάτω γραμμές του διάσημου παραμυθιού, “Ο Μικρός Πρίγκιπας

Κυριακάτικο ηλιοβασίλεμα … “-Πολύ μου αρέσουν τα ηλιοβασιλέματα. Πάμε να δούμε ένα ηλιοβασίλεμα… Μα πρέπει να περιμένουμε… – Να περιμένουμε τι; – Να περιμένουμε μέχρι να πέσει ο ήλιος. Στην αρχή φάνηκες να ξαφνιάζεσαι κι ύστερα γέλασες με τον ίδιο σου τον εαυτό. Και μου είπες: – Πάντα νομίζω πως είμαι στο σπίτι μου! Πραγματικά, όταν είναι μεσημέρι στην Αμερική, στη Γαλλία, όλος ο κόσμος το ξέρει, ο ήλιος βασιλεύει. Δεν θα χρειαζόταν παρά να μπορεί κανείς να πάει στη Γαλλία σ’ ένα λεπτό για να χαρεί το ηλιοβασίλεμα. Δυστυχώς, όμως, η Γαλλία είναι πάρα πολύ μακριά. Πάνω στο μικρό σου πλανήτη, όμως, θα σου ήταν αρκετό να τραβήξεις την καρέκλα σου μερικά βήματα πιο πέρα. Και τότε θα ‘βλεπες το δειλινό κάθε φορά που θα το ‘θελες… – Μια μέρα είδα τον ήλιο να βασιλεύει σαραντατρείς φορές! Και λίγο μετά, πρόσθεσε: – Ξέρεις… όταν είναι κανείς έτσι λυπημένος, του αρέσουν τα ηλιοβασιλέματα… – Τη μέρα που τα είδες σαραντατρείς φορές ήσουνα, λοιπόν, τόσο πολύ λυπημένος; Μα ο μικρός πρίγκιπας δεν απάντησε….” ~Ο Μικρός Πρίγκιπας ~ #littleprince #saintexupery #myfavoritestory #sundaymood #meandmythoughts Αφιερωμένο σε εκείνους που κουβαλούν ένα ηλιοβασίλεμα μέσα τους όπου και αν βρίσκονται….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις


Και μετά το τέλος κάθε εκπομπής, συνηθίζει ν’ ανεβάζει φωτογραφίες δείχνοντας ικανοποιημένη που ακόμη ένα πρωινό τελείωσε. Σύντομα μάλιστα πρόκειται να ξεκινήσει και δεύτερη βραδινή εκπομπή μαζί με τον Θέμη Μάλλη, που θ’ αναλύουν το παρασκήνιο του Star Academy.

“Πάρε το βλέμμα σου από τα πόδια σου… Κοίταξε πέρα, μακριά, στον ορίζοντα… Εκεί σε περιμένει η ζωή… Μπροστά…” Αλκυόνη Παπαδάκη, έγραψε σε μία φωτογραφία της μετά το τέλος μιας από τις εκπομπές της

Read More

And More