Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το χωρισμό με τον Σταθοκωστόπουλο και το “καρφί” στον Σαμαρά!

“Είναι πολύ φυσιολογικό όταν είσαι σε μία μεγάλη σχέση να χωρίσεις. Εντάξει, χώρισα, μετακόμισα, το έμαθε ο κόσμος και μετά έδωσα μια ευκαιρία. Μπορεί αυτή η ευκαιρία να μην βγει, γιατί, όταν το γυαλί σπάσει, δεν ξανακολλάει”, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην εκπομπή “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στο χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και στη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε και εξομολογήθηκε: “τι να πω; Ξαναχώρισα; (σ.σ. μετά τη δεύτερη ευκαιρία) Αν μου βγει κάτι, ακόμα και στην εκπομπή, θα το πω”.

Η ίδια παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι την πρώτη φορά που χώρισε από τον επιχειρηματία έκλαψε γιατί ένιωσε αδικημένη από κάτι στο οποίο είχε επενδύσει και κατέληξε: “η αγάπη υπάρχει ακόμα, αλλά έχει τελειώσει οριστικά σαν σχέση”.

Η Κατερίνα όμως, δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει το “καρφί” της και στον πρώην της Γιώργο Σαμαρά. “Δεν είναι μόνο η εικόνα, αλλά και το πακέτο ενός ανθρώπου. Οπότε, εννοείται πως κρατάω τον Αργυρό”, αποκάλυψε η Κατερίνα την ώρα που συμμετείχε στο παιχνίδι του Πέτρου Κωστόπουλου και κλήθηκε να απαντήσει αν θα έκανε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ή τον Γιώργο Σαμαρά…

Read More

And More