Κατερίνα Καινούργιου: Η καινούργια ντουλάπα της είναι σαν της Carrie Bradshaw και μας την δείχνει!

Η αδυναμία της στα ρούχα είναι αναμφισβήτητη. Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τη μόδα, είναι μια από τις πιο αγαπημένες της ασχολίες και φυσικά δεν σταματάει λεπτό να το μοιράζεται μαζί μας. Το μεσημέρι της Κυριακής ανέβασε δύο φωτογραφίες στο Instagram δείχνοντας τον χώρο που “φιλοξενεί” τα αγαπημένα της ρούχα και αξεσουάρ, τον οποίο κατάφερε να αλλάξει και να διακοσμήσει με το δικό της μοναδικό στιλ.

Η όμορφη παρουσιάστρια έγραψε από κάτω: “Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να αλλάξει ένας χώρος υπνοδωματίου, όταν εμπλουτιστεί με λειτουργικά στοιχεία και μοναδικό design. Βασικός στόχος αυτής της συγκεκριμένης κατασκευής είναι η αξιοποίηση κάθε γωνιάς που μπορεί να γίνει εύκολα προσβάσιμη και χρηστική. Για κάθε γυναίκα η ντουλάπα είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, αφού κλείνει μέσα της όλο το προσωπικό της στυλ!”


Και συνέχισε: “Ποια από μας δεν έχει ζηλέψει τις άψογα τακτοποιημένες και στυλάτες ντουλάπες της Carrie Bradshaw; Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και μετατρέψτε ενα παλιό – μικρό δωμάτιο σε ένα σύγχρονο βεστιάριο. Πίστεψτε με θα σας φτιάξει πολύ και τη διάθεση..”

Read More

And More