Κατερίνα Καινούργιου: Η βραδινή έξοδος μετά το “ξέσπασμα” της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της την Παρασκευή για τις φήμες που θέλουν να αγοράζει το σπίτι που έμεναν κάποτε η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Το θέμα προέκυψε μέσα από την πληροφορία που μετέδωσε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Κανούργιου, «Φτιάξε Καφέ να στα πω» ο Μαρίνος Βυθούλκας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη

Ο δημοσιογράφος μίλησε τηλεφωνικά στο «Αποκαλυπτικά» την επόμενη μέρα για το τι έχει συμβεί: “Εγώ θα σας πω το εξής προς αποκατάσταση της αλήθειας. Εγώ ουδέποτε δεν είπα ότι το σπίτι αγοράστηκε από την Ελένη Μενεγάκη. Εγώ ουδέποτε είπα ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την Ελένη Μενεγάκη μέσα στο σπίτι. Εγώ αυτό που είπα ήταν το εξής: ότι το προηγούμενο Σάββατο 12 του μηνός στις 12:30 εθεάθη η Ελένη Μενεγάκη να βγαίνει από την είσοδο του Πέτρου Κωστόπουλου μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, έναν άλλο κύριο, να μπαίνουν σε δυο διαφορετικά τζιπ και να φεύγουν σε δυο αντίθετες κατευθύνσεις. Ουδέποτε είπα ότι αγοράστηκε το συγκεκριμένο σπίτι από την Ελένη. Ούτε ότι η Ελένη είναι μέσα ούτε ότι η Ελένη έχει φωτογραφίες.”

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει πάρει καμία θέση επίσημα για τα όσα έχουν συμβεί αλλά επέλεξε να μην το αφήσει να την επηρρεάσει. Η παρουσιάστρια του Epsilon βρέθηκε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” απαθανατίστηκε από το TLIFE μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη να απολαμβάνει το πρόγραμμα της Άννας Βίσση στο Hotel Ερμού.

Read More

And More