Κατερίνα Καινούργιου: Κάνει αποκαλύψεις για τους πρώην της, την Μαρία Ηλιάκη και την τηλεόραση!

“Δεν μου αρέσει να ζω σε παραμύθια! Ίσως γιατί κάποια στιγμή να έζησα και να ξύπνησα απότομα. Και ξέρεις, αυτό πονάει. Δεν περιμένω κανένα πρίγκιπα”, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στον Βασίλη Μπουζιώτη και την Real Life. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” μιλά για όλα χωρίς φόβο και πάθος…

Ο νέος της στόχος είναι να πάει καλά η εκπομπή της στο Έψιλον, χωρίς να αγχώνεται για τα νούμερα τηλεθέασης και κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί. Ωστόσο, πολλοί μιλούν ακόμη για το παρελθόν και αναρωτιούνται πως είναι η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη. “Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι ο Νίκος έπαιξε το ρόλο… εξολοθρευτή. Αντίθετα ήταν εκείνος που με ώθησε να κάνω πράγματα και με βοήθησε να δω τις ευκαιρίες. Ακόμη κι όταν δεχόταν ο ίδιος πιέσεις κάθε λογής που τον έφεραν σε δύσκολη θέση”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πιστεύει όμως, τα ίδια και για την Μαρία Ηλιάκη;

“Για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Το ότι δεν θέλω να συνεργαστώ με την Μαρία, δεν σημαίνει ότι δεν την σέβομαι ως άνθρωπο ή ότι δεν την εκτιμώ ως επαγγελματία. Για δικούς μου προσωπικούς λόγους δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της”, ανέφερε.

Όσον αφορά τα όσα λέγονται κατά καιρούς για εκείνη είπε: “Μακάρι να ήμουν αδίστακτη. Τότε σίγουρα θα είχα πετύχει περισσότερα πράγματα και προσωπικά και επαγγελματικά. Θα είχα αποφύγει τις κακοτοπιές” και συμπλήρωσε: “Δεν μετριάζω το συναίσθημά μου, ούτε ρυθμίζω το διακόπτη στο πολύ ή στο λίγο. Είμαι ένας κανονικός αυθεντικός άνθρωπος. Δεν είμαι ρόλος”.

Για την προσωπική της ζωή και τα όσα γράφονται για εκείνη και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο δήλωσε: “Έχω βγει από αυτό το τρυπάκι και δεν ασχολούμαι με αυτά. Απλώς τα διαβάζω και γελάω. Γιατί ξέρεις ποια είναι είναι η πλάκα; Ότι ακόμη και αν πω δημόσια από την εκπομπή μου ότι δεν τρέχει τίποτα, εξαιτίας του ότι πρέπει να δημιουργηθεί θέμα, θα ερμηνευτεί ως “περίεργη δήλωση της Καινούργιου”…

Read More

And More