Κατερίνα Καινούργιου – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σέξι εμφανίσεις στο party γενεθλίων γνωστού club στην Θεσσαλονίκη! [pics]

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι δύο Ελληνίδες παρουσιάστριες βρήκαν αφορμή να ταξιδέψουν μέχρι την συμπρωτεύουσα, ώστε να παρευρεθούν στο party γενεθλίων του Markiz, το οποίο έκλεισε έξι χρόνια λειτουργίας. Μάλιστα, στο ανανεωμένο χώρο του γνωστού μαγαζιού έδωσαν το παρών και άλλοι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz!

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε ευκαιρία, μιας και δεν είχε εκπομπή, να βρεθεί με καλούς της φίλους στην Θεσσαλονίκη, να χαλαρώσει και να διασκεδάσει! Φυσικά, απόλαυσε και τις βόλτες της στον Λευκό Πύργο, αλλά το βράδυ Σαββάτου της ήταν αφιερωμένο στην διασκέδαση και και στον χορό!
Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αν και βρίσκεται εκτός τηλεόρασης προς το παρόν, προσπαθεί να απολαμβάνει την ζωή της στο έπακρο! Ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους παρευρέθηκαν και ο Αντώνης Τσαπατάκης, ο γοητευτικός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει θεατρικές παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη.
Δες τις φωτογραφίες:
Κατερίνα Καινούργιου
Γιάννης Μυγδαλάς – Κατερίνα Καινούργιου
Γιάννης Μυγδαλάς -Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Γιώργος Καραϊσάρογλου
Ηλίας Βρεττός – Μάρκος Σεφερλής – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Αντώνης Τσαπατάκης
Μάρκος Σεφερλής
Χριστίνα Στεφανίδη

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More