Κατερίνα Καινούργιου: Σε καλοκαιρινό party με διάσημους φίλους στο Ακρωτήρι!

Σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό party βρέθηκε με τους διάσημους φίλους της η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε το “παρών” σε κοσμικό event στο Ακρωτήρι και γνώρισε τα δυο νέα αρώματα του Jean Paul Gaultier.

Με σύνθημα το αγαπημένο motto του σχεδιαστή “Spectaculaire!”, συντάκτριες ομορφιάς, beauty bloggers, συνεργάτες, φίλοι αλλά και γνωστά πρόσωπα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρίας κι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ενώ, πυροτεχνήματα, κομφετί και μοντέλα ντυμένα με τη χαρακτηριστική μαρινιέρα του Jean Paul Gaultier, έκλεψαν την παράσταση στην εντυπωσιακή παρουσίαση που έγινε.

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοριακά cocktails και σφηνάκια που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση, να παρακολουθήσουν με τη βοήθεια ειδικής μάσκας εικονικής πραγματικότητας το backstage video των αρωμάτων σε τρισδιάστατη μορφή, και να λάβουν δώρο το αγαπημένο τους άρωμα στο διάσημο μπουκάλι με την ανθρώπινη σιλουέτα, που αποτελεί best seller εδώ και πολλά χρόνια και κυκλοφορεί πλέον με ένα νέο line extension, το Essence de Parfum.

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Καράμπελα, Κατερίνα Καινούργιου, Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, Τζώρτζ Παπακώστας

Μαρία Ένεζλη, Ρούλα Σταματοπούλου

Έλενα Γαλύφα

Read More

And More