Κατερίνα Καινούργιου: “Στα ερωτικά μου δεν συνειδητοποιώ ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο! Θα καβγαδίσω με τον σύντροφό μου σε κατάμεστο μαγαζί¨!

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει περάσει δύσκολα στην ερωτική της ζωή και δεν το έχει κρύψει. Έχει πληγωθεί, αλλά συνεχίζει να έχει ελπίδες ότι όλα θα πάνε καλά. Αντιθέτως στην επαγγελματική της ζωή πάει περίφημα στην πρωινή ζώνη του Epsilon, κι ας είχε να αντιμετωπίσει τον γίγαντα Γιώργο Παπαδάκη αλλά και την αγαπημένη εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.

Η ίδια δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Big Fish πως πεισμώνει και προσπαθεί να δουλέψει όσο πιο σκληρά μπορεί, ενώ αποκαλύπτει γιατί είναι ακόμη μόνη της ενώ έχει το “πακέτο”.

“Όσο μεγαλώνω, θεωρώ ότι ομορφαίνω. Δεν είμαι της νοοτροπίας που θέλει τις γυναίκες να μην δηλώνουν την ηλικία τους ή να κρύβουν χρόνια. Δεν νομίζω ότι οι παρελθοντικές αντιλήψεις που πρέσβευαν ότι μια γυναίκα πρέπει να δημιουργεί οικογένεια στα 25-26 της χρόνια, να έχει βρει τον κατάλληλο σύζυγο και να κάνει παιδιά, επιβιώνουν στο σήμερα. Οι περισσότερες γυναίκες σπουδάζουν και κάνουν καριέρα, δουλεύουν άπειρες ώρες και δύσκολα κάνουν οικογένεια πριν τα τριάντα” αναφέρει χαρακτηριστικά στην Ζωή Δημητρίου και συνεχίζει:
“Προσωπικά έχω πληγωθεί. Το έχω πει. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να βλέπει μια κοπέλα που υποθετικά “έχει το πακέτο” και να αναρωτιέται γιατί είμαι μόνη μου. Έχω γίνει περισσότερο επιφυλακτική. Ίσως μαγκωμένη. Στην δουλειά μου όμως συνέβη το αντίθετο. Πείσμωσα όταν με υποτίμησαν. Κάποιοι συμπαρουσιαστές μου πίστευαν ότι θα είμαι το κοριτσάκι που θα κοροϊδεύουν και ότι δεν θα τους ξεπεράσω ποτέ. Αυτό με πείσμωσε να δουλέψω πιο σκληρά. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα επαγγελματικά. Δεν έχω κοιμηθεί με κανέναν για να πάρω εκπομπή στην τηλεόραση”.
“Στα ερωτικά μου δεν συνειδητοποιώ ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Συμπεριφέρομαι εφηβικά. Μπορεί να καβγαδίσω με τον σύντροφό μου σε κατάμεστο μαγαζί και να με πιάσουν τα κλάματα. Να είμαι στις γυναικείες τουαλέτες και να λέω τον πόνο μου στις κοπέλες που βάφονται δίπλα μου”.

Read More

And More