Κατερίνα Καινούργιου: Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με την πρώην συνεργάτιδα της που χάλασαν οι σχέσεις τους! [pics]

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ειρήνη Γκανιάτσου εκτός από συνεργάτιδες στον Alpha αλλά και στο Epsilon, στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα πω, ήταν και καλές φίλες! Οι δυο τους έβγαιναν σχεδόν καθημερινά και στήριζαν η μία την άλλη. Όταν όμως η νεαρή δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του Epsilon, λίγο αργότερα ήρθε και η ρήξη στην σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, η μία είχε κάνει unfollow την άλλη από το Instagram, ενισχύοντας τις φήμες ότι δεν είναι πια φίλες.

«Το επαγγελματικό δεν έχει καμία σχέση, μπορεί κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστούμε. Το προσωπικό, όμως, είναι καθαρά προσωπικό. Όταν εγώ βάζω κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου και τους αγαπήσω και τους προσφέρω και τους βάλω μέσα στο σπίτι μου και την καρδιά μου και νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι, προσωπικά, δεν μου φέρονται όπως έχω φερθεί εγώ ή όπως μου αρμόζει, αυτοί οι άνθρωποι βγαίνουν εκτός. Δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξανασυνεργαστώ. Δεν μπλέκω τα επαγγελματικά με τα προσωπικά. Δεν έχω εμμονές», είχε δηλώσει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, όσον αφορά την σχέση της με την Ειρήνη Γκανιάτσου.
Το βράδυ του Σαββάτου, τόσο η Κατερίνα όσο και η Ειρήνη βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο! Οι πρώην φίλες διασκέδασαν στο Acro, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης, φυσικά, με διαφορετικές παρέες. Οι σχέσεις τους φαίνεται πως είναι ακόμη παγωμένες…
Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More