Κατερίνα Καινούργιου: Θεατρική βραδιά με τον γοητευτικό αδερφό της! [pics,vid]

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να έχει μειώσει τις καθημερινές εξόδους της, εξαιτίας της πολύ πρωινής εκπομπής της στο Epsilon, αλλά το βράδυ της Πέμπτης είχε έναν αρκετά ξεχωριστό λόγο να βγει. Η οικοδέσποινα του “Φτιάξε Καφέ να στα πω” έδωσε το παρών στην θεατρική παράσταση “Δουλειές με Φούντες” στην σκηνή της Ζωής Λάσκαρη, η οποία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη της μεγάλης ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου.
Η γνωστή παρουσιάστρια δεν πήγε μόνη της αλλά την συνόδευσε ο γοητευτικός αδερφός της, Παναγιώτης, στον οποίο η Κατερίνα έχει τεράστια αδυναμία! Μαζί τους, όμως ήταν και η καλύτερη φίλη της παρουσιάστριας και γνωστό μοντέλο, Χριστίνα Στεφανίδη. Στο τέλος της παράστασης, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στις κάμερες και τόνισε, μεταξύ άλλων, το πόσο εντύπωση της έκανε η ερμηνεία της Κατερίνας Ζαρίφη, η οποία ήταν εκπληκτική.

Δες όλες τις φωτογραφίες:
Δες το βίντεο:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η Λούση είναι χήρα και ζει αποκομμένη από τον έξω κόσμο σε μια μονοκατοικία, την οποία κινδυνεύει να χάσει. Ο θυμός της δεν την αφήνει να βρει πια καμία χαρά στη ζωή της.
Αρνείται κάθε επαφή ακόμα και με την κόρη της. Μοναδική συντροφιά της μια βουκαμβίλια και μια καταθλιπτική γειτόνισσα.
Ένα παράξενο δέμα που βρίσκει κρυμμένο στη βουκαμβίλια της θα γίνει το βασικό συστατικό σε μια περιπέτεια, στην οποία ανακατεύονται ένας άνεργος ηθοποιός, μια βασίλισσα της νύχτας, ένας ατάλαντος κακοποιός και μια ατζαμού μυστική αστυνομικός σαν τα υλικά ενός κέικ, που θα φέρει και πάλι τη χαρά στη ζωή της Λούση.
Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Βίβιαν Κοντομάρη, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, Φωτεινή Ντεμίρη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ελευθερία Ρήγου, Δημήτρης Τσέλιος. Φιλική συμμετοχή: Κατερίνα Ζαρίφη.

Read More

And More