Κατερίνα Καινούργιου: Το αινιγματικό post και τα νέα δεδομένα στη ζωή της!

Ελεύθερη και ωραία δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου και το βάρος των σκέψεών της πέφτει αυτήν την περίοδο στα επαγγελματικά της. Η παρουσιάστρια, μετά το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς την θέλουν να είναι κοντά σε νέα σχέση, δηλώνει πως είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται.

Ανανεωμένη, κούκλα και έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μετά τη μεταγραφή της στο Epsilon, η Κατερίνα πέρασε τις διακοπές κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και “γέμισε” τις μπαταρίες της για το νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα. Το καλοκαίρι την βρήκε να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στα νησιά της Ελλάδας αλλά και στις Σπέτσες και την όμορφη Χαλκιδική.

Η ίδια, δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram, αλλά και “ψαγμένα” στιχάκια στέλνοντας τα δικά της μηνύματα προς άγνωστο, μέχρι στιγμής, παραλήπτη. Ένα από αυτά και το τελευταίο μήνυμά της στα social media που έλεγε: “Να είσαι με κάποιον που κάνει το κραγιόν σου να φεύγει, όχι τη μάσκαρά σου”.

“Be with someone who ruins your lipstick – not your mascara.” #formygirls #thisislove #happyagain #onlyredlips #mymoodrightnow #mychoice #redlipsforeverΚαλο βραδυ αγαπες μου…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Read More

And More